Kana-mangosalaatti limekastikkeella

2 annosta

Ainesosat:

  • 2 kanafileetä
  • 1 rkl auringonkukkaöljyä
  • 125 g sokeriherneitä paloiteltuna
  • 2 sellerin vartta paloiteltuna
  • 12 kirsikkatomaattia leikattuna puoliksi
  • 1 mango kuorittuna ja paloiteltuna kuutioiksi
  • Kastike:
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl auringonkukkaöljyä
  • 1 limen mehu
  • 1 rkl hunajaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistus:

Grillaa tai paista fileetä 6 minuuttia molemmilta puolilta, kunnes pinta on kullanruskea. Leikkaa fileet siivuiksi. Kuumenna auringonkukkaöljyä wokpannussa, lisää sokeriherneet sekä selleri ja paista noin 3 minuuttia. Lisää kirsikkatomaatit ja mangokuutiot ja paista vielä noin 2 minuttia. Lisää pannulle fileesuikaleet ja anna hautua hetken.

Asettele kanat ja vihannekset lautaselle. Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada annoksien päälle. Tarjoile heti.

Lue myös:

    Uusimmat