Kamerakuvan hiusraja, suu ja korvanlehdet paljastivat totuuden – Huuhkajien hyökkääjä Joel Pohjanpalo sai todistettua syyttömyytensä

Saksassa pelaavan maajoukkuekärjen Joel Pohjanpalon valitus hänelle määrätyistä ylinopeussakoista meni läpi.

Pohjanpalon autolla ajettiin viime vuoden huhtikuussa 70 kilometrin tuntivauhdin alueella peräti 46 kilometriä tunnissa ylinopeutta, kun peltipoliisin tutka pysähtyi lukemaan 116 kilometriä tunnissa.

Saksan oikeusjärjestelmässä Pohjanpaloa uhkasi rikkeen myötä kuukauden ajokielto tai 160 euron sakot. Nyt saksalaislehti Bild kuitenkin kertoo, että suomalaishyökkääjän valitus sakoista meni läpi.

Leverkusenin hyökkääjään tapausta käsiteltiin tänään paikallisessa oikeudessa, jossa hänet todettiin syyttömäksi liikennerikkomukseen.

Rikkeen kiistäneen Pohjanpalon mukaan ylinopeudella autoa ajoi hänen ystävänsä.

– Olin itse tapahtumahetkellä, 20.4.2019, kuntoutuksessa stadionilla ennen Nürnberg-ottelua – ja tämän pystyy todistamaan yli kymmenen henkilöä, Pohjanpalo kertoi medialle lähettämässä tiedotteessaan viime viikolla.

– Harmillinen juttu, eikä ylinopeus ole tietenkään hyväksyttävää. Osaltani tapahtumaan liittyi kuitenkin vain omistamani auto.

Bildin mukaan Pohjanpalon ystävä oli paikalla oikeudessa, jossa tarkasteltiin peltipoliisin kuvaa.

Valitusta käsitellyt virkamies tutki hiusrajaa, suuta ja korvanlehtiä ja tuli lopulta siihen tulokseen, ettei Pohjanpalo toden totta ollut kuvassa.

Pohjanpalon on uutisoitu olevan lähellä lainasiirtoa Hampuriin ja 2. Bundesliigassa nousukamppailussa olevan HSV:n riveihin.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja