Huuhkajien hyökkääjä Joel Pohjanpalo vaihtamassa seuraa! Bild: Siirto toteutuu kahden päivän sisällä

Suomen maajoukkueen hyökkääjä Joel Pohjanpalo on vaihtamassa seuraa Saksassa. Leverkusenin kärkipelaaja olisi muuttamassa pohjoiseen Hampuriin, jos saksalaislehtiä on uskominen.

Kiivaasti nousua takaisin Bundesliigaan tavoitteleva Hamburger Sports-Verein eli HSV on saksalaislehti Bildin mukaan lainaamassa Pohjanpalon Leverkusenista tammikuun siirtoikkunassa. Siirrosta kirjoittaa myös jalkapalloon erikoistunut Kicker-lehti.

Bildin mukaan 25-vuotiaan Pohjanpalon lainasiirto voi muuttua kesällä pysyväksi siinä tapauksessa, jos HSV nousee kauden päätteeksi takaisin Saksan pääsarjaan 2. Bundesliigasta. Joukkue on tällä hetkellä sarjassa toisena. 

Bild ennakoi, että siirto toteutuu torstaina tai perjantaina. Kickerin mukaan siirto ei ole osapuolten yhteisistä intresseistä huolimatta vielä varmistunut.

Pohjanpalon nykyinen sopimus Leverkusenissa on voimassa vuoteen 2022 saakka. Bildin mukaan pelaaja on halukas siirtymään Hampuriin suuremman peliajan toivossa. Karmaisevan paljon urallaan loukkaantumisista kärsinyt HJK-kasvatti on jäänyt kunnossa ollessaankin pieneen rooliin suurseuran riveissä.

Leverkusenissa Pohjanpalo on jäänyt nokkimisjärjestyksessä Kevin Vollandin ja Lucas Alarion taakse.

Aina kunnossa ollessaan Pohjanpalo on kuulunut maajoukkueen luottopelaajistoon. 28 maaottelussa helsinkiläinen on tehnyt kuusi maalia.

Pohjanpalo sai aiemmin tässä kuussa mediahuomiota, kun Saksassa uutisoitiin, että hänen autollaan oli ajettu viime vuonna tutkaan reipasta ylinopeutta. Hyökkääjä on valittanut saamistaan sakoista, koska hän ei kertomansa mukaan ollut itse tapahtumahetkellä ratin takana, vaan kuntouttamassa jalkaansa.

Pohjanpalon mukaan ylinopeutta autolla ajoi hänen ystävänsä, joka on ottanut täyden vastuun teostaan. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja