Mainos

Kameli puraisi – 10-vuotiaalle tytölle jättikorvaukset

Oikeus päätti alkuviikosta, että eläinpuisto joutuu maksamaan kamelin puraisun kohteeksi joutuneelle tytölle satojen tuhansien korvaukset. 

Viime vuoden toukokuussa kameli puri 10-vuotiasta tyttöä käsivarteen virginialaisessa eläinpuistossa.

Safari Park -nimisessä eläinpuistossa vierailijat kulkevat 180 hehtaarin kokoisella alueella auton kyydissä, jonka kyydistä he voivat syöttää alueella asustelevia antilooppeja, kameleita, laamoja ja seeproja. Ajelulla ollut kymmenenvuotias Madison Holland joutui kuitenkin yllättäen nälkäisen kamelin yllättämäksi. Ruokaa hamunnut kameli puraisi tytön käsivartta aiheuttaen vakavia vammoja. Tyttö kiidätettiin tapahtuneen jälkeen nopeasti sairaalaan, missä hän joutui viettämään useamman päivän.

Tytön perhe haastoi puiston oikeuteen huolimattomuudesta päästäessään vaarallisia eläimiä ihmisten lähelle.

Yrittäjä syytösten kohteena aiemminkin

Kiisteltyyn asiaan saatiin ratkaisu maanantaina, kun oikeus päätti, että eläinpuisto joutuu maksamaan perheelle 134 000 euron korvaukset. Todellisuudessa tyttö saa kuitenkin 170 000 euron korvaukset, sillä hän saa rahat vasta täyttäessään 18 vuotta. Summa ehtii siis kerätä korkoa useamman vuoden ajan. 

Korvaus maksettiin, sillä asianajajan mukaan tyttö ei ollut ruokkimassa kamelia, vaan eläin oli purrut häntä käsivarteen ilman näkyvää syytä. Henkilökunnan mukaan kameli saattoi suuttua juuri siitä syystä, että se ei saanut toivomaansa ruokaa.  

Saman yrittäjän toinen, Floridassa sijaitseva eläintarha on myös joutunut syytösten kohteeksi. Viime vuonna eläinpuistoa syytettiin siitä, että lapset saivat ruokkia eläimiä alueella ilman valvontaa.

Eläimet ovat arvoituksellisia. Tällä videolla esiintyvä pieni paviaaninpoikanen hurmaa erikoisella värillään.


Lähde: Roanoke 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.