Kalsareissa F1-varikolla liikkunut Sebastian Vettel puolustaa Lewis Hamiltonia: "Onko se oikeasti kaikista mielenkiintoisin puheenaihe?"

F1 ensi kertaa Miamiin, asiantuntijamme ennakoivat spektaakkelia 8:48
Tällainen on Miamin F1-rata – MTV Urheilu käy läpi uuden kisaviikonlopun mielenkiintoisimmat seurattavat

Varsin kärkeväksi keskusteluksi F1-varikolla muuttunut vääntö kuljettajien koruista ja alusasuista alkaa jo vähitellen naurattaa mestarikuski Sebastian Vetteliä.

Kansainvälisen autoliiton FIA:n kilpailunjohtaja Niels Wittich on ajanut päättäväisesti sisään uusia turvasääntöjä, jotka kieltävät kuskeilta muun muassa lävistykset, korut sekä tulenarasta materiaalista valmistetut alusasut ja sukat.

Väittely on mennyt jo niin pitkälle, että kahden kisan poikkeusluvan korujen käyttöön saanut Lewis Hamilton on uhannut jäädä sivuun kisoista, jos hän ei saa enää Monacosta eteenpäin käyttää lävistyskorujaan.

Myös Aston Martinilla ajava Sebastian Vettel otti tilanteeseen kantaa kuljeskelemalla varikolla puuvillabokserit ajohaalarin päälle puettuna. Saksalaiskuskia alkaa jo risoa koko keskustelu.

–  Tämä alkaa tässä kohtaa mennä jo henkilökohtaisuuksiin, ja minusta tuntuu tavallaan, että se on kohdistettu erityisesti Lewisiin, Vettel kommentoi perjantaina Miamissa GP Fans -sivuston mukaan.

– Me puhuimme myös alushousuista, mutta onko se oikeasti kaikista mielenkiintoisin puheenaihe? Vettel kysyi.

Vettel myöntää, että auton tulipalon sattuessa metallisilla koruilla ja tulenaroilla materiaaleilla voi toki olla ikäviä seurauksia. Hän ei silti jaksa ymmärtää pieteettiä, jolla lajin johto asiaan suhtautuu.

– Tämä on ihan parodiaa. En minä siitä välitä, mutta on huvittavaa, että hän jatkaa siitä puhumista, Vettel kommentoi Autosportille Wittichin päättäväisyyttä.

Lue myös:

    Uusimmat