KalPan ykkössentteri lähti rapakon taakse - tämä mies korvaa NHL-avun

Kuopiolaisjoukkue pyrkii paikkaamaan Pohjois-Amerikkaan palanneen Craig Smithin jättämän aukon omilla pelaajilla.

KalPa tiedotti eilen NHL-hyökkääjä Smithin jättävän SM-liigan pelaajan pyynnöstä. Taustalla ovat henkilökohtaiset syyt. Keskushyökkääjä nousi kahdeksan ottelun aikana joukkueen selväksi ykkössentteriksi.

Kilpiseura ei kuitenkaan aio lähteä pelaajakaupoille ainakaan tässä vaiheessa.

- Kuparisen Matin lähdön jälkeen olemme käyneet keskusteluita Jukka Voutilaisen kanssa sentterinä pelaamisesta. Hän on ollut polvivamman vuoksi sivussa ja saanut miettiä asiaa itsekseen rauhassa, KalPan päävalmentaja Jari Laukkanen kertoo MTV3.fille.

- Smithin lähdön selvittyä juttelimme "Voden" kanssa ja hän on tullut omissa pähkäilyissään lopputulokseen, että pelaa meillä sentterinä. Paikkaaja löytyy siis omasta takaa, Laukkanen iloitsee.

Täksi kaudeksi SM-liigaan palannut Voutilainen loukkaantui kauden neljännessä ottelussa ja on ollut sivussa siitä lähtien. 32-vuotias laitahyökkääjä on pelannut keskellä aiemminkin.

- Jasse Ikonen pelaa tällä viikolla ykkössentterinä. Voutilainen on ollut jäällä viikon verran ja aloittaa normaalin harjoittelun ensi viikolla, jos ei satu mitään ihmeellistä. Pelihommiin miehen pitäisi palata heti maaottelutauon jälkeen, Laukkanen selvittää.

Lue myös:

    Uusimmat