KalPa kovassa paikassa Spengler Cupin välierissä isäntäjoukkuetta vastaan – suomalaisten pysyttävä pois lentokoneen penkiltä

KalPa kohtaa isäntäjoukkue Davosin Spengler Cupin välieräpelissä. KalPalla on hyvät mahdollisuudet, jos se välttää turnauksen hyvin persoonallisen jäähypenkin. 

Spengler Cup on hankkinut yhteistyökumppanikseen lentoyhtiön, joka on järjestänyt jäähypenkiksi muhkean lentokoneen penkin. Mukava penkki ei tosin paljon lohduta, jos vastustaja iskee osuman ylivoimalla. 

KalPa kohtaa myöhäisemmässä välieräpelissä HC Davosin, joka saa kotiyleisön raivoisan tuen taakseen. Toisessa välieräpelissä kohtaavat Kanada ja Nürnberg Ice Tigers. 

KalPa on esiintynyt turnauksessa erittäin pirteästi. KalPa voitti avauspelissä Trinecin 3–1 ja yllätti Metallurg Magnitogorskin Tommi Jokisen jatkoaikamaalilla 1–0.

Suomalaisjoukkue ei ole koskaan voittanut 1923 asti pelattua turnausta, joka on lajissaan maailman vanhin. Kolmena viime vuotena voiton on napannut Kanadan maajoukkue. 

Spengler Cupin välieräottelu Kanada-Ice Tigersin ottelulähetys C Morella ja osoitteessa www.cmore.fi kello 16.00 alkaen. KalPan ja Davosin ottelun lähetys alkaa kello 21.10. Finaali maanantaina kello 13.00. 




Lue myös:

    Uusimmat