KalPa-luotsi tyrmäsi puolustajansa ulosajotuomion – "Ihan puhdas taklaus"

Nikita Pivtsakin jäähy 20 minuuttia 1:58
Nikita Pivtsakin sai suihkukomennuksen tästä taklauksesta.

Kuopiossa nähtiin viihdyttävä ja erikoinen kiekkopeli, kun peräkkäisinä iltoina toisensa kohtaavat KalPa ja Kärpät tarjosivat yhdeksän maalia KalPan juhliessa 6–3-voittoa. Avauserä enteili jotain ihan muuta, sillä Kärpät latoi tehokkaasti kolmen maalin karkumatkan.

KalPan kakkoserän vastaus oli kuitenkin tyrmäävä, sillä se hurjasteli peräti viisi maalia 13 minuutin aikana erikoistilanteiden siivittämänä.

– Oli aika onneton tulo peliin meiltä, ja hävetti ihan ensimmäisen erän jälkeen. Saatiin hyvin kasattua rivit, pari pomppua ja ylivoimaonnistumisia, niin se nosti tunnetasoa, KalPan rynnistystä johtanut Tuomas Kiiskinen (2+1) kertasi.

Kuopiolaisten venäläispuolustaja Nikita Pivtsakin ajettiin ottelun viimeisillä minuuteilla ulos hänen taklattuaan Kärppien Jesse Koskenkorvaa. Tuomiota ei sulatettu KalPan leirissä.

– Mies tulee vähän kovemmasta sarjasta, jossa taklataankin. Meidän mielestä se oli ihan puhdas taklaus, ja toivotaan, että linja pysyy kurinpidossa, KalPa-luotsi Tommi Miettinen sanaili.

Kärppien päävalmentaja Lauri Mikkola oli hämillään omiensa sulamisesta.

– Erikoistilanteet olivat isossa roolissa tänään. Todella anteeksiantamaton ja lapsellinen kakkoserä meiltä, Mikkola puhisi.

Lue myös:

    Uusimmat