Kalojen vuosihoroskooppi 2018

Parisuhteessa elävien kalojen on kannustettava itseään avoimuuteen. Muuten kumppanisi ei voi tietää, mitä mielessäsi vatvot.

RAKKAUS

Kaloilla voi olla tänä vuonna hieman mutkia rakkaudessa.

Sinkkukaloille vuosi ei ole paras mahdollinen pysyvän kumppanin löytämiseen. Monenlaisia esteitä saattaa nousta tiellesi. Ikävimpänä ehkä se, että löytämäsi mielenkiintoinen tyyppi voikin osoittautua varatuksi, vaikka on muuta väittänyt. Älä siis usko sokeasti kaikkea, mitä sinulle sanotaan.

Parisuhteessa elävien kalojen on kannustettava itseään avoimuuteen. Muuten kumppanisi ei voi tietää, mitä mielessäsi vatvot. Muista myös, että erilaisuus on rikkautta. Opettele arvostamaan sitä, millainen kumppanisi on ja mikä hänelle on tärkeää. Tuskin edes haluaisit elää oman peilikuvasi kanssa.

PERHE JA YSTÄVÄT

Perhe on sinulle tärkeä ja antaa mukavaa tasapainoa ja vaihtelua muuten hektiseen elämääsi. Sinun kannattaakin nauttia vapaa-ajastasi läheistesi parissa, sillä silloin arjen haasteet ja ongelmat unohtuvat kaikkein parhaiten.

TYÖ JA URA

Työsi pitää sinut kiireisenä, välillä liiankin kiireisenä. Sinua voisikin hyvällä syyllä kuvailla varsinaiseksi työnarkomaaniksi. Eikä sinulle välttämättä riitä edes tavallinen päivätyö, vaan saatat hankkia sen rinnalle myös sivutöitä. Et ehkä tunne riittäväsi sellaisena kuin olet ja haet siksi hyväksyntää ylettömän työnteon kautta.

OPISKELU

Sinun opintosi etenevät tänä vuonna mallikkaasti, mutta välillä sinulla voi olla vaikeuksia keskittyä. Taitosi ja tahdonvoimasi avulla pääset kuitenkin hyviin tuloksiin. Valmistuminenkin saattaa jo häämöttää, ehkäpä saat opintosi päätökseen jo tämän kevään aikana.

RAHA

Sinä teet tänä vuonna paljon työtä, minkä seurauksena rahatilanteesikin on hyvä. Saatatkin harkita jonkin suuremman hankinnan tekemistä. Muista kuitenkin harkita ja suunnitella tarpeeksi tarkkaan ja pitkään. Jos hankinta vielä senkin jälkeen tuntuu järkevältä ja aiheelliselta, niin anna mennä.

TERVEYS

Kunnosta huolehtiminen jää sinulla tänä vuonna vähiin. Onneksi niin työsi kuin harrastuksesikin ovat ainakin osin fyysisiä, joten pysyt kaikesta huolimatta kohtuullisessa kunnossa.

UUDENVUODENLUPAUS 2018

Lupaa itsellesi ainakin yrittää tehdä hieman vähemmän työtä ja nauttia enemmän elämästä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja