Kalleimmat amerikkalaiskodit – nämä olivat myynnissä vuonna 2013!

Kallein tänä vuonna myynnissä ollut amerikkalaistalo oli myyntimarkkinoilla yli sadan miljoonan euron hintaan. Kymmenen kalleimman talon joukkoon mahtuu myös erään popdiivan lukaali!

Vaikka Yhdysvaltojenkin asuntomarkkinat ovat näyttäneet synkiltä parin viimeisen vuoden ajan, yksi osa-alue on aina loistanut kirkkaasti yli muiden – nimittäin luksustalot!

Trulia Luxe Livingkoosti yhteen vuoden 2013 kalleimmat myynnissä olleet talot. Trulian listalla ei ole mitä tahansa miljoonakämppiä, vaan yli 40 miljoonan euron – ja jopa sadan miljoonan euron! – arvoisia lukaaleja, joista suurin osa sijaitsee New Yorkissa. Mahtuupa joukkoon myös popdiiva Celine Dionin floridalaiskartano.

1. Greenwich, Connecticut: 102 miljoonaa euroa

Connecticutin Greenwichissä myynnissä olleen talon mukana tuli oma, yksityinen saari. Itse talossa on 12 makuuhuonetta, 9 kylpyhuonetta ja neliömetrejä huikeat 1256.

2. New York City: 91 miljoonaa euroa

Edesmenneen finanssimiehen, Martin Zweigin, kattohuoneisto oli myynnissä 91 miljoonan euron hintaan. The Pierre -hotellissa sijaitsevassa kolmikerroksisessa asunnossa on yhteensä 16 huonetta, joista makuuhuoneita on viisi. Kylpyhuoneita asunnossa on kuusi sekä niiden lisäksi kolme erillistä WC:tä.

3. New York City: 84 miljoonaa euroa

Hedgerahastomiljardööri Steve Cohen myy kattohuoneistoaan 84 miljoonalla eurolla. Edelleen myynnissä olevassa asunnossa on yhteensä 16 huonetta, joista neljä ovat makuuhuoneita. Lisäksi asunnossa on viisi kylpyhuonetta. Lisäksi erillisiä vessoja on yksi. Neliömetrejä on yhteensä 836.

4: New York City: 83 miljoonaa euroa

Juuri markkinoille tullut vuonna 1884 valmistunut kaupunkikartano tarjoaa yhteensä 19 huonetta. Seitsemän niistä on makuuhuoneita. Lisäksi tarjolla on yhdeksän kylpyhuonetta ja neliömetrejä huikeat 1858. Turvallisuuttaan arvostavalle lukaali tarjoaa lisäksi niin sanotun paniikkihuoneen. Joulun kunniaksi talo on jopa koristeltu lahjanauhalla:katso kuva Trulian sivuilta!

5: New York City: 64 miljoonaa euroa

Central Parkiin näkymät tarjoavassa, vuonna 1927 valmistuneessa rakennuksessa sijaitsevassa kattohuoneistossa on seitsemän makuuhuonetta ja kahdeksan kylpyhuonetta.

6: New York City: 55 miljoonaa euroa

55 miljoonalla eurolla itselleen saisi newyorkilaisen, 768-neliöisen kattohuoneiston, jossa on kuusi makuuhuonetta ja kahdeksan kylpyhuonetta. Lisäetuna näkymät kaupungin ylle.

7: Jupiter, Florida: 53 miljoonaa euroa

Laulaja Celine Dionin ökykoti (kuvassa) Floridan Jupiterissa saa vesipedot hihkumaan innosta, sillä takapihalla on kokonainen vesipuisto. Yhteensä luksuskartanossa on 1580 neliömetriä, mutta tontti itsessään on 23 000 neliömetrin kokoinen. Talon lisäksi tontilla on hulppeat majoitustilat vieraille ja henkilökunnalle. Päärakennuksessa on muun muassa viisi makuuhuonetta ja viisi kylpyhuonetta.

LUE MYÖS:

8: Woodside, Kalifornia: 51 miljoonaa euroa

Kalifornialaisen, yli 200 000 neliömetrin kokoisen tontin pihalta löytyy kaunis lampi. 836 neliömetrin kokoisessa talossa on yhdeksän makuuhuonetta ja yhdeksän kylpyhuonetta. Katso kuvat Trulian sivuilta!

9: Bradbury, Kalifornia: 50 miljoonaa euroa

Myös tähän huikeaan kiinteistöön kuuluu oma lampi sekä uima-allas. Talosta löytyy seitsemän makuuhuonetta ja 10 kylpyhuonetta sekä kolme WC:tä. Katso kuvat Trulian sivuilta!

10: New York City: 44 miljoonaa euroa

Newyorkilaisen hotellin kattohuoneisto käsittää 910 neliömetriä, kuusi makuuhuonetta ja kahdeksan kylpyhuonetta.


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat