Kala-asiaa kännykässä

Mobiiliaikakausi näkyy ja kuuluu nykyään myös kalavesillä. Fishonline.tv tarjoaa kännykkäkansalle perustietoa eri kalalajeista, niiden levinneisyydestä, ruokareseptejä, väline- ja viehesuosituksia kalalajikohtaisesti ja ottikalenteri myöskin lajikohtaisesti. Lisäksi palvelusta löytyvät myös mm. vuosittaiset ennätyskalat ja Suomen ennätykset.

Idean isä Stefan Andersson luonnehtii fishonline.tv:tä seuraavasti: "Tarjoamme matkapuhelimen välityksellä kalamiehille ja -naisille perustietoja kaloista ja kalastuksesta sekä pidemmälle vietyä tietoa eri kalastuspaikoilta mm. saalis- ja olosuhderaporttien muodossa. Tarkoituksena on, että palvelusta löytyisi niin uusille harrastajille kuin vanhoille konkareillekin käyttökelpoista tietoa harrastuksen pariin."

Fishonline.tv:tä tarjotaan sekä wap-puhelimella että sms-palveluna. Palvelussa on alue- ja kalalajikohtainen ottikalenteri. Ottikalenterit on laadittu eri kalalajeille niiden lajikohtaisen biologian ja vuodenkierron mukaisesti. Kalenterit sisältävät myös kuunkiertoon perustuvan solunar- teorian mukaiset kalojen aktiivipäivät.

Teno-, Tornion- ja Kymijoen ottikalaenterit on laadittu paikallisten lohikantojen biologian, jokikohtaisen nousukäyttäytymisen ja saalishistorian perusteella.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja