Mainos

Kala-asiaa kännykässä

Mobiiliaikakausi näkyy ja kuuluu nykyään myös kalavesillä. Fishonline.tv tarjoaa kännykkäkansalle perustietoa eri kalalajeista, niiden levinneisyydestä, ruokareseptejä, väline- ja viehesuosituksia kalalajikohtaisesti ja ottikalenteri myöskin lajikohtaisesti. Lisäksi palvelusta löytyvät myös mm. vuosittaiset ennätyskalat ja Suomen ennätykset.

Idean isä Stefan Andersson luonnehtii fishonline.tv:tä seuraavasti: "Tarjoamme matkapuhelimen välityksellä kalamiehille ja -naisille perustietoja kaloista ja kalastuksesta sekä pidemmälle vietyä tietoa eri kalastuspaikoilta mm. saalis- ja olosuhderaporttien muodossa. Tarkoituksena on, että palvelusta löytyisi niin uusille harrastajille kuin vanhoille konkareillekin käyttökelpoista tietoa harrastuksen pariin."

Fishonline.tv:tä tarjotaan sekä wap-puhelimella että sms-palveluna. Palvelussa on alue- ja kalalajikohtainen ottikalenteri. Ottikalenterit on laadittu eri kalalajeille niiden lajikohtaisen biologian ja vuodenkierron mukaisesti. Kalenterit sisältävät myös kuunkiertoon perustuvan solunar- teorian mukaiset kalojen aktiivipäivät.

Teno-, Tornion- ja Kymijoen ottikalaenterit on laadittu paikallisten lohikantojen biologian, jokikohtaisen nousukäyttäytymisen ja saalishistorian perusteella.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.