Kaksivuotias ajoi raskaana olleen naisen yli Teslalla – poika terapiaan, valmistaja oikeuteen

Tesla-kuski hyppäsi pelkääjän paikalle kesken ajon 0:41
Tesla-kuski hyppäsi pelkääjän paikalle kesken ajon.

Kalifornialaisnainen kertoo joutuneensa synnyttämään ennenaikasesti sen jälkeen, kun hänen kaksivuotias poikansa ajoi hänen päälleen perheen Teslalla.

Tesla on taas vaihteeksi haastettu oikeuteen Yhdysvalloissa. Tällä kertaa asialla on kalifornialaisnainen, joka kertoo joutuneensa Teslansa jyräämäksi.

Viime joulukuussa sattunut onnettomuus tapahtui, kun Malory Harcourtin, 31, pieni poika oli istahtanut Tesla Model X:n kuljettajan penkille, saanut vaihteen silmään ja ajanut päin auton edessä ollutta Harcourtia, joka oli kahdeksannella kuulla raskaana.

Harcourtin lantio murtui kolmesta kohtaa ja hänen jalkansa meni poikki. Hän joutui synnyttämään lapsensa ennenaikaisesti onnettomuuden seurauksena.

Harcourt kertoo, että auto oli hankittu vain kolmea päivää aiemmin. Hän oli ottamassa lastaan ja ostoksia pois autosta, kun poika päättikin yllättäen rynnätä kuljettajan paikalle ja ajoi äitinsä päälle siten, että tämä jäi puristuksiin auton ja autotallin takaseinän väliin.

Poika on äitinsä mukaan tarvinnut terapiaa järkytyttyään tapauksesta syvästi.

Tesla sanoi olevansa pahoillaan tapauksesta, mutta totesi, ettei auto tehnyt mitään, mitä sen ei olisi pitänyt tehdä. Vaihde laitettiin päälle ja poljinta painettiin. Teslan mukaan se ei ole myöskään tietoinen muista vastaavista tapauksista.

Lähde: Fresno Bee

Lue myös:

    Uusimmat