Kaipaatko vipinää parisuhteeseen? Testatkaa näitä seksikkäitä leikkejä!

Pitkän parisuhteen aikana kumppanin kanssa uskaltaa kokeilla lähestulkoon mitä tahansa. Tylsiä iltoja voi esimerkiksi piristää hauskojen pelien avulla.

Lukijat jakoivat Reddit-sivustolla parhaimpia pelivinkkejä, joita he harrastavat oman kumppaninsa kanssa. Katso vinkit pelien ja iltojen elävöittämiseen:

Lautapelit

Lautapeleistä on helppo tehdä kihelmöivän kiihottavia, kun sitä versioi oman mielen mukaan. Vastasiko kumppanisi johonkin kysymykseen väärällä tavalla? No hän voi oikein hyvin varmaan korvata tähän ottamalla yhden vaatekappaleen pois. Jatkakaa peliä näin loppuun asti tai niin kauan, kun pystytte pitämään näppinne erossa toisistanne.

Seksikäs elokuvailta

Elokuvailtaan saa hieman säpinää, kun viettelee kumppaniaan aina mainoskatkojen aikana. Parin tunnin mittainen esileikki saa tunteet takuulla kuumiksi. Suutele kumppaniasi mainoskatkon aikana herkkiin ja kiihottaviin paikkoihin. Pidä kuitenkin aina taukoa elokuvan jatkuessa, jotta hän voi antaa mielikuvituksensa vaeltaa aina vapaasti ennen seuraavaa mainoskatkoa. Mitähän seuraavaksi mahtaa tapahtua?

Seksiasennot

Listaa kumppanisi kanssa esimerkiksi kuusi erilaista seksiasentoa, joita haluatte testata. Pelaa sitten rakkaimpasi kanssa esimerkiksi pokeria ja päättäkään aina voittajan mukaan se, että missä järjestyksessä näitä seksiasentoja työstetään makuuhuoneen puolella.

Alaston Twister

Twister on hauska peli, jota parit voivat pelata kotonaan vaikka alasti.

Fantasioiden toteutus

Kumppanin kanssa voi kirjoittaa lapulle ylös muutamia seksifantasioita. Laittakaan paperilaput sitten esimerkiksi pieneen laatikkoon ja nostakaan fantasioita sieltä ylös aina tarpeen mukaan.  

Rakkaimman kanssa voi toki käyttää mielikuvitusta ja keksiä itse lisää hauskoja ja seksikkäitä tapoja tutustua toisiinsa entistä enemmän. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja