Kaija Koolla kiusallinen tilanne Linnan juhlissa – sukkanauha tipahti kesken illan

Kaija Koolla kiusallinen tilanne Linnan juhlissa - sukkanauha tipahti lattialle 2:46

Kaija Koo kertoo MTV Uutisille, millaiseen tilanteeseen hän ajautui yllättäen Linnan juhlissa. Suosittu artisti on ollut Linnassa jo kolmesti.

Kaija Koo juhlisti Suomen itsenäisyyttä presidenttiparin vastaanotolla nyt jo kolmatta kertaa. Kommelluksiltakaan ei ole juhlahumussa vältytty, ja Kaija Koo muisteli MTV Uutisille erästä tapahtumaa, joka sattui aiemmissa Linnan juhlissa.

Minulla oli sukkanauha, joka tippui mekon alla, kun keskustelin erään kansanedustajan kanssa. Mietin siinä, että miten ihmeessä saan sen tuolta niin, ettei hän huomaa sitä, Kaija Koo kertoo.

Sanoin hänelle, että voitko hakea minulle lasin vettä. Sillä aikaa hivuttauduin tuolille ja sain sen sieltä, hän jatkaa nauraen.

Sukkanauha oli Kaija Koolle erikseen suunniteltu ja omalla logolla varustettu.

Linnaan saapuessaan Kaija Koo kertoi, että hänen toiveissaan oli päästä keskustelemaan illan aikana erityisesti rouva Jenni Haukion kanssa, sillä hän oli juuri lukenut Haukion kirjan.

Arvostan häntä todella paljon. Hänen kanssaan haluaisin jutella, Kaija Koo kertoi juuri ennen Linnan juhlia.

Olympiastadionilla kesällä esiintynyt Kaija Koo kertoo, että työrintamallakin puhaltavat muutokset tuulet, sillä taitelijaluonteelle ominaisesti hänellä on uralleen jatkuvasti uusia ideoita.

Minulla on paljon uusia, erilaisia asioita takataskussa. On tulossa uutta sellaista mielenkiintoista, mitä en ole aiemmin tehnyt, hän paljasti.

Muotisuunnittelija Mert Otsamon mustavalkoisessa, pitkän laahuksen  asussa juhlinut artisti iloitsi myös siitä, että hän sai pitää ensi kertaa Pro Finlandian arvomerkkiä pukunsa kanssa.

Katso Kaija Koon koko haastattelu yllä olevalta videolta.

 

Lue myös:

    Uusimmat