Kaija Koo käväisi pitkästä aikaa viihteellä – sai kokea suuren yllätyksen koko baarin toimesta

Kaija Koolla kiusallinen tilanne Linnan juhlissa - sukkanauha tipahti lattialle 2:46
Kaija Koolla kiusallinen tilanne Linnan juhlissa - sukkanauha tipahti lattialle

Kaija Koo koki kauniin hetken ollessaan viihteellä.

Laulaja Kaija Koo kertoo Instagramiin jakamassaa postauksessa pistäytyneensä viikko sitten pitkästä aikaa viihteellä. Laulaja kirjoittaa menneensä ensin syömään ystävänsä kanssa, josta kaksikon ilta jatkui karaokebaariin.

Kaija Koo ei kirjoittamansa mukaan yleensä tartu mikkiin karaokekapakoissa, mutta hänen ystävänsä sen sijaan luikautti siellä laulun.

– Olimme päättäneet lähteä, kun yhtäkkiä ilmoitettiin kajareista, että koko baarin jengi haluaa laulaa minulle Tiniksen!! Oli ihana meininki ja hurja tunne. Kaikki lauloivat sydämen kyllyydestä ja minä sain katsella, kuunnella ja nauttia. Kiitän tästä hetkestä, laulaja raapustaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Karaokebaarista laulaja siirtyi ystävänsä kanssa viereiseen kuppilaan, jossa pauhasi hänen hittinsä Kaunis rietas onnellinen.

– Jengi tanssi ja huitoi sen tahtiin. Eräs nainen alkoi itkemään ja sanoi minulle kiitokset siitä, että pidän naisten puolta ja pidän teidät "elossa". En ole oikein ymmärtänyt tätä näin syvästi kuin vasta silloin, hän kirjoittaa.

– Oikeastaan ymmärsin, että olen pitänyt myös itseni puolta ja taistellut oikeudenmukaisuuden sekä tasa-arvoisuuden puolesta. Olen lukenut paljon teidän kirjeitänne, siispä tiedän, että naiset ovat löytäneet musiikkini vahvasti. Olen ollut tietämättäni mukana teidän suurimmissa elämän käänteissänne ja jakanut kanssanne samoja tunteita, hän jatkaa.

Postauksensa lopussa laulaja osoittaa kiitokset rinnallaan seisoneille naisille. 

– Mä aion jatkossakin olla rakkauden sotilas – Ei elämä ihan peestä oo, sanoo Koo. Tää on myös aika kivaa, hän päättää tekstinsä.

Lue myös:

    Uusimmat