Kahdeksan lausetta, jotka voivat pilata suhteesi: Älä puhu exästäsi näin

Entisesi seksitaidoista, raha-asioista tai huumorintajusta kerskailu voi pilata suhteesi. Kun puhut nykyisellesi entisestä elämästäsi, muista olla tarkkana.

Entisestä rakkaudesta puhuminen nykyisen kanssa on aina uhkarohkea teko. Cosmpolitan kokosi yhteen lauseet, jota sinun kannatta ehdottomasti välttää, kun kerrot rakkaallesi aiemmasta suhteestasi.

1. Kaikki rakastivat häntä

Mies haluaa ajatella, että hän on paras tyyppi, jota olet tapaillut. Hän haluaa myös uskoa, että olet ystäviesi, sisarustesi ja erityisesti vanhempiesi lemmikki. Jos nykyisesi saa tietää, että kaikki rakastivat eksääsi, hänen itseluottamuksensa saa kolauksen. Miehelle on riittävästi työtä siinä, että hän joutuu olemaan sinulle mieliksi, älä siis stressaa häntä turhaan muilla paineilla.

2. Hän tienasi hyvin

Oliko entisesi oikea rahasampo? Pidä tämä tieto itselläsi. Miehesi voi tuntea itsensä epäpäteväksi kun vertaat hänen ja entisesi palkkapussia keskenään. Miehet pitävät tunteesta, että he voivat tarjota naiselleen kaiken, aina seksuaalisista tarpeista taloudelliseen turvaan.

3. Hän särki sydämeni

Ihmissuhteet loppuvat ja useimmiten ne eivät lopu hyvillä mielin. Vaikka entisesi olisi täysi mäntti, ajatus siitä, että ajattelet häntä tavalla tai toisella, voi saada nykyisesi kuvittelemaan, ettet ole pääsyt hänestä yli.

4. Hänellä menee hyvin

Jotkut pariskunnat pitävät yhteyttä eron jälkeenkin. Siinä ei ole mitään väärää, kunhan suhde pysyy ystävyyden tasolla. Entisesi ja nykyisesi eivät ole luultavasti ikinä tavanneet, joten täytyykö poikaystäväsi todella tietää, mitä entisellesi kuuluu? Nykyisesi kyselee entisestäsi lähinnä kuullakseen, kuinka usein pidätte yhteyttä.

5. Kävin täällä hänen kanssaan

Kummallakin teistä on ollut elämää ennen nykyistä ihmissuhdettanne. On silti parasta esittää, kuin sinulla ei olisi ollut rakkauselämää ennen uutta rakastasi. Nykyisesi ei yksinkertaisesti halua kuulla, missä olet viettänyt aikaa jonkun muun kanssa.

6. Hän osti tämän minulle

Miehillä on tapana sanoa jotakin kivaa koskien ulkonäköäsi, oli kyse uusista korvakoruistasi tai kaulakorusta. Jos kerrot, että korun on ostanut entinen rakkaasi, tarkoittaa tämä hänen mielessään samaa kuin "joka kerta kun laitan korun, hän tulee mieleeni". Nykyisesi haluaa elää uskossa, ettet ajattele entistäsi - ikinä!

7. Hän oli hauska

Miehet rakastavat naisten naurattamista, erityisesti koska naiset arvostavat huumorintajuisia miehiä. Jokainen mies kuvittelee olevansa varsinainen vitsiniekka. Vaikka entisesi olisi saanut tukahtumaan nauruusi jutuillaan, älä anna nykyisesi ymmärtää, että hän jää kakkoseksi entisellesi.

8. Hän oli hyvä/huono sängyssä

Parasta on, ettet puhu entisesi seksitaidoista mitään, et edes silloin kun hän oli surkea sängyssä. Jos pysyttelit pitkään suhteessa, jossa kärsit huonosta seksistä, tämä todistaa että tekisit niin nytkin. Vielä vaarallisempaa on kehua jonkun toisen seksitaitoja. Jos entisesi oli sängyssä oikea täydellisyys, älä edes inahda asiasta.

MTV3/Helmi

Lähde: www.cosmopolitan.com

Kuvat: Shutterstock/Yuri Arcus/Eduard Titov

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja