Kahdeksan lasta viidelle eri naiselle! Nämä julkkikset tulivat isiksi vaari-iässä

Moni julkisuudenhenkilö on saanut kokea isyyden onnea vanhemmalla iällä. Tutustu tunnettuihin harmaahapsisiin isiin!

Laulaja Rod Stewartilla on kahdeksan lasta viiden eri naisen kanssa. Nuorin lapsi Aiden Stewart syntyi helmikuussa 2011 miehen ollessa 66-vuotias.

Näyttelijä Jack Nicholson oli 55-vuotias, kun hänen nuorin poikansa Raymond syntyi. Kahden tyttären jälkeen Oscar-voittaja vitsaili osuneensa vihdoin nappiin saatuaan pojan.

David Lettermann ja hänen pitkäaikainen kumppaninsa Regina Lasko saivat poikavauvan, kun juontaja oli 56-vuotias. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2009 lapsen ollessa viisivuotias.

Näyttelijä-ohjaaja Clint Eastwood oli 66-vuotias, kun hänen nuorin tyttärensä Morgan syntyi. Mies on nyt 80-vuotias ja kertonut olevansa ajan tasalla 13-vuotiaan tyttärensä elämästä.

Kyllä ennenkin osattiin

Julkkisten vauvakuume vanhemmalla iällä ei ole mikään nykypäivän trendi.

Näyttelijä Charlie Chaplin kävi läpi monta skandaalinkäryistä suhdetta, joiden aikana syntyi kolme lasta. Epäonnistuneiden liittojen jälkeen 54-vuotias Chaplin vei vihille 17-vuotiaan Oona O'Neillin, jonka kanssa hän sai kahdeksan lasta. Nuorin lapsi, Christopher, syntyi vuonna 1962 miehen ollessa 73-vuotias. Yhteensä miehelle kertyi yksitoista lasta.

Mick Jagger ja Kevin Costner ovat molemmat saaneet seitsemännen lapsensa ollessaan 55-vuotiaita.

Näyttelijä Mel Gibson sai seitsemän lasta Robyn Mooren kanssa. Miehen silloinen tyttöystävä, venäläinen pianisti Oksana Gtigorieva synnytti miehelle kahdeksannen lapsen vuonna 2009. Mel Gibson oli silloin 53-vuotias.

Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones saivat toisen yhteisen lapsensa vuonna 2003, kun Michael oli 58-vuotias. Michaelin isä Kirk on 93-vuotias, joten mahdollisesti myös Michael pysyy lastensa elämässä vielä useamman vuoden ajan.

Beatles-tähti Paul McCartney sai silloisen vaimonsa Heather Millsin kanssa tyttären vuonna 2003 Paulin ollessa 61-vuotias.

Larry King ja hänen seitsemäs vaimonsa Shawn saivat toisen yhteisen lapsensa vuonna 2000. Silloin Larry King oli 66-vuotias.

Lähteet: http://community.livejournal.com, www.wikipedia.com

Lue myös:

    Uusimmat