Mainos

Kadehti itkien muotikuvastojen lapsia – supersuosioon noussut tyttö ilmoitti jo 3-vuotiaana haluavansa malliksi

Instagramissa kommentoijat ovat järkyttyneitä lapsimallin iästä. Lapsen aikuismaiset poseeraukset eivät kuitenkaan tunnu häiritsevän kommentoijia.

Juuri seitsemän vuotta täyttänyt Savy Monroe Stenberg ilmoitti vanhemmilleen kolmevuotiaana, että haluaa olla malli.

Nyt tyttö on noussut julkkiksen asemaan; hänellä on 16 tuhatta Instagram-seuraajaa, hän on ollut laulaja Sian musiikkivideolla ja tehnyt kampanjoita muun muassa H&M-ketjulle.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Äiti Susie Stenberg, 35, vakuuttaa, ettei Monroe ole saanut koulutusta mallintöihin. Äidin mukaan Monroe nauttii huomion keskipisteenä olemisesta ja haluaisi lopulta catwalkille.

– Kun hän oli kolmevuotias, hän alkoi pyytää päästä malliksi. Olimme aika hämmästyneitä siitä, että hän ylipäätään tiesi, mitä se (sana) tarkoittaa. Sanoimme hänelle toistuvasti "ei, et tiedä, mistä puhut", äiti kuvaa.

– Meillä ei ole perheessämme malleja tai mitään sellaista, joten emme olleet varmoja, mistä kaikki tämä puhe tuli.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Lopulta perheen piti piilottaa muotikuvastoja lapselta.

– Hän alkoi itkeä ja sanoi, ettei ole reilua, että he (kuvastojen lapset) saivat tehdä sitä.

Anelu jatkui, kunnes Monroe oli 5,5-vuotias. Stenberg otti viimein yhteyttä mallitoimistoihin. Jo tytön toinen koe-esiintyminen oli H&M-ketjulle, jonka kampanjoissa Monroe on sittemmin esiintynyt useasti.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Instagramissa kommentoijat ovat järkyttyneitä Monroen iästä. Moni ihmettelee, miksei itse voinut olla lapsena yhtä ”cool” kuin Monroe. Osa ihmisistä on sitä mieltä, että tyttö näyttää vanhemmalta kuin onkaan.

Lapsen aikuismaiset poseeraukset eivät tunnu häiritsevän suurinta osaa kommentoijista. Instagramia päivittää Monroen perhe, ja tilin kuvauksessa todetaan, että "epäilyttävät tilit" joutuvat kieltolistalle.

Sen sijaan Daily Mailin kommentoijien mukaan Monroen kuvat ja poseeraukset eivät näytä lapselle sopivilta. Kuvissaan Monroe onkin usein vakavan oloinen. Erään kommentoijan mielestä lapsen pukeminen aikuismaisesti on "ällöttävää".


***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.