Kaaso, vältä näitä virheitä

Kaason tehtävä voi olla hermoja raastavan haasteellinen. Näillä vinkeillä teet hääpäivästä ikimuistoisen sekä itsellesi että morsiamelle.

Kaasoksi valinta on kunnia-asia, mutta tärkeään pestiin liittyy myös paljon velvollisuuksia. Jotta hääpäivästä tulisi morsiamelle ikimuistoinen, muutama asia on hyvä pitää mielessä. Tressugar.com kokosi yhteen kaason muistilistan.

Älä tunge nenääsi joka asiaan

Voi olla parempi, ettet työnnä nenääsi joka asiaan. Jos morsian kysyy mielipidettäsi, kerro se hänelle rehellisesti. Joskus hän tosin haluaa sinun vain kuuntelevan, joten ole silloin hänen tukenaan.

Siirrä miehen metsästys toiseen kertaan

Muista, että ystäväsi häissä on kyse hänen rakkauselämästään, ei sinun. On ihan ok, jos tapaat häissä mukavan miehen, mutta älä muutu juhlissa miestenmetsästäjäksi. Keskity sen sijaan morsiamen onneen.

Uskalla sanoa ei

Kaason tehtävä voi olla raskas, ja pakollisia tehtäviä on väistämättä edessä. Mutta muista pitää myös omasta jaksamisestasi huolta. Voit sanoa tarpeen vaatiessa ei. Autat ystävääsi parhaiten, kun et kuluta itseäsi loppuun.

Pidä yllä hyvää mieltä

Häissä on monenlaisia ystäviä monenlaisista piireistä ja ihmiset voivat olla kovinkin erilaisia. Vältä kuitenkin kaikenlaista pahan puhumista ja selkään puukottamista, niin juhlamieli pysyy yllä.

Älä sekoa ilmaisesta viinasta

Ilmainen viina ei tarkoita, että sinun tulisi kiskoa niin monta drinkkiä kuin mahdollista lyhyen ajan sisällä. Pidä toki hauskaa, mutta sivistyneellä tavalla. Tunne rajasi ja kunnioita isäntäväkeä.

Älä ole liian suorasukainen

Etkö pidä morsiamen kenkävalinnasta? Olisitko itse valinnut toisen värisen mekon? Ellei morsian nimenomaan kysy mielipidettäsi, pidä se itselläsi.

Älä kysy kustannuksista

Häiden kustannukset eivät kuulu kenellekään muulle kuin hääparille. Oli sitten kyse pienen budjetin juhlasta tai tyyriistä pidoista, jätä utelut rahasta väliin.

Kunnioita juhlakalun makua

Jotkut morsiamet haluavat viettää hyvinkin villit polttarit, toiset taas suosivat rauhallisempaa menoa. Kunnioita siis ystäväsi toiveita ja suunnittele polttaripäivä hänen mukaansa, eikä omien toiveittesi mukaan.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja