Kaaso luuli menevänsä parhaan ystävänsä vihkivalatilaisuuteen – jättiyllätys paljastui vasta juhlapaikalla

7:20

Lesley oli menossa ystävänsä vihkivalan uusimistilaisuuteen, kun paljastui, että kyseessä olivatkin hänen omat häänsä. Naisen pitkäaikainen kumppani oli järjestänyt juhlat Lesleyn tietämättä.

Yllä olevalla videolla keskustellaan siitä, miten hääkuvista saa onnistuneita.

Elämässä voi tapahtua yllättäviä asioita. Sen huomasi 35-vuotias Lesley Reid, jolle pitkäaikainen kumppani Chris Morgan järjesti yllätyshäät. Nainen oli luullut olevansa menossa parhaan ystävänsä ja tämän aviomiehen vihkivalojen uusimistilaisuuteen, kertoo muun muasa New York Post -sivusto

Yhdessä 17 vuotta

Englannin Essexissä asuvat Lesley ja Chris ovat olleet yhdessä 17 vuotta, ja heillä on 13-vuotias poika, Bailey. Viisi vuotta sitten pariskunta kihlautui.

Moneen otteeseen Lesley oli pyytänyt Chrisiä menemään naimisiin kanssaan, mutta 53-vuotias Chris oli vastannut kieltävästi, koska ei ollut kokenut olevansa "aviomiestyyppiä".

Ajatus kuitenkin alkoi kyteä Chrisin mielessä, sillä hän huomasi Lesleyn tuntevan hänet täydellisesti. Myöhemmin hän päätti, että on tullut aika toimia.

Salaiset järjestelyt

Chris salasi järjestelyt tulevalta morsiameltaan. Lesley luuli toimivansa kaasona ystävänsä Tina Stewartin ja tämän miehen vihkivalatilaisuudessa.

Chris ei kertonut suunnitelmasta mitään juhlien vieraille. Myös heidän poikansa oli suunnitelmasta autuaan tietämätön.

Lesley alkoi jopa epäillä miehen pettävän häntä, kun tämä vaihtoi puhelimensa salasanan. Tosiasiassa Chris halusi vain pitää aikeensa tarkoin salassa.

Ovela sulhanen sai Lesleyn jopa pukeutumaan hääpukuun. Selitykseksi hän sanoi, että halusi vaimonsa näyttävän samalta kuin Tina.

Pienoisista epäilyistä huolimatta Lesley ei kuitenkaan aavistanut mitään edes istuessaan hulppean Rolls Roycen kyydissä matkalla juhlapaikalle. Vasta hänen kävellessään kohti juhlapaikkana toimivaa ravintolaa ja nähdessään miehensä odottavan siellä vieraiden keskellä, hän tajusi, mistä on kyse ja purskahti itkuun.

Tina oli paikalla arkivaatteissaan ja Bailey toimi bestmanina. Yleisö toivotti hämmentyneen morsiamen tervetulleeksi aplodien kera. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Itsekin liikuttunut Chris kysyi, tulisiko Lesley hänen vaimokseen.

– Tietenkin! kuului riemastunut vastaus.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja