Käärijän Instagram-tilillä on tapahtunut kevään aikana poikkeuksellinen ilmiö – näin massiivisesti hänen seuraajamääränsä on muuttunut

Käärijä palasi tapaamaan Helsinki-Vantaalle vastaan saapunutta väkijoukkoa – katso, miten hurjalta se näytti! 4:52
Käärijä palasi tapaamaan Helsinki-Vantaalle vastaan saapunutta väkijoukkoa – katso, miten hurjalta se näytti!

Käärijän Instagram-tilin seuraajamäärä on kasvanut massiivisesti viimeisten puolen vuoden aikana.

Euroviisut huipentuivat lauantaina 13. toukokuuta käytyyn finaaliin, jossa käytiin äärimmäisen jännittävä jännitysnäytelmä Suomen ja Ruotsin edustajien, Käärijän ja Loreenin välillä. Lopulta viisujen voittajaksi ylsi Loreen yhteensä 583 pisteellä, Käärijän saatua 526 pistettä. Tulosta on ruodittu laajalti, sillä Käärijä sai historiallisen suuren yleisöäänipotin 376 pisteellä, kun Loreen sai yleisöltä 243 pistettä. 

Sijoitus oli historiallinen, sillä se oli Suomen viisuhistoriassa toiseksi paras Lordin vuoden 2006 voiton jälkeen. Lisäksi se oli kirkkaasti paras tulos, mihin suomenkielinen kappale on Euroviisuissa koskaan yltänyt. 

Käärijän kisakappaleesta Cha cha cha tuli kansainvälinen ilmiö jo ennen viisufinaalia, ja myös itse päätapahtuman jälkeen noste on ollut kovaa. 

Tämä on näkynyt myös Käärijän omalla Instagram-tilillä, jonka seuraajamäärässä on tapahtunut huima muutos kuluneen puolen vuoden aikana. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Uuden Musiikin Kilpailu julkisti 18. tammikuuta Käärijän olevan yksi finalisteista, jotka kisasivat Suomen euroviisuedustajuudesta. Tuohon aikaan 22. tammikuuta Käärijän Instagram-tilillä oli 12 200 seuraajaa. 

Käärijä lähti Liverpooliin viisuja varten vappuaattona 30. huhtikuuta, jolloin seuraajia oli jo 108 600. Ennen 13. toukokuuta käytyä finaalia seuraajia oli 194 000 ja heti finaalin jälkeen 197 000. Seuraavana päivänä, sunnuntaina 14. toukokuuta, niitä oli 326 000. 

Nyt, maanantaina 15. toukokuuta puolen päivän tienoilla niitä on 371 000, mutta määrä kapuaa koko ajan ylöspäin. Käärijän seuraajamäärä Instagramissa on siis kevään aikana noussut 2 940,98 prosenttia. 

Tuoreimman päivityksensä Käärijä on tehnyt maanantaiaamuna. Siinä hän kertoi paluustaan kotipaikkakunnalleen Vantaalle ja aikovansa nyt "ottaa pikku pötkötykset". Päivitys keräsi jo parin ensimmäisen tuntinsa aikana yli 112 000 tykkäystä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat