Kaapo Kakon vaikeuksiin valoa: kuiva kausi poikki – valmentajan kova ratkaisu varjosti suomalaisen päätöserää

New York Rangersin Kaapo Kakko päätti 19 ottelun mittaisen maalittoman putkensa NHL:ssä, kun hän osui Calgary Flamesia vastaan perjantaiaamuna toisen erän alussa. Rangers hävisi ottelun vieraskentällä maalein 3-4.

Ylivoimalla syntynyt 3-3-tasoitusmaali oli myös Kakon ensimmäinen vierasottelussa syntynyt maali tulokaskaudella.

Kakko vietti kahden pisteen iltaa, sillä avauserässä suomalaiselle merkittiin syöttöpiste Filip Chytilin ylivoimamaaliin.

16 pistettä (7+9) 36 ottelussa tehneen Kakon ilta ei kokonaisuutena ollut kuitenkaan täysin onnistunut. Kolmannessa erässä tulleen hyökkäyspään jäähyn seurauksena päävalmentaja David Quinnin penkitti Kakon ottelun viimeiseksi viideksi minuutiksi.

Kakko sai ottelussa peliaikaa 12 minuuttia ja 59 sekuntia. Tappio oli Rangersille toinen peräkkäinen.