Kaunista! Patrik Laine naulasi öljyisen harhautuksen päätteeksi ja rikkoi ennätyksen – Kasperi Kapanen tehokkaana

Kasperi Kapanen teki perjantaiaamuna NHL:ssä kauden kymmenennen osumansa ja antoi maalisyötön, kun Toronto nujersi Winnipeg Jetsin vieraskentällä maalein 6-3. Patrik Laine onnistui niin ikään maalinteossa.

Laine iski toisessa erässä kauden 15. maalinsa näyttävällä tavalla, kun Toronto-puolustaja Morgan Rielly ei pysynyt pitkäraajaisen suomalaisen harhautusten perässä. Rielly sai estettyä Laineen ensimmäisen laukauksen, mutta ei enää seuraavaa.

Ottelussa syntyi myös Laineen henkilökohtainen yhden ottelun laukausennätys. 13 kertaa maalia kohti pyssyttäneen Laineen edellinen ennätys oli kahdeksan laukausta.

(juttu jatkuu twiitin jälkeen)

Winnipeg on hävinnyt viimeisestä viidestä ottelustaan neljä.

41 ottelua kuluvalla kaudella pelannut Kapanen on tehnyt tehot 10+13. Kapasen maali syntyi avauserän puolivälissä, kun sähäkkä karvaus tuotti kiekonriiston ja vapautti suomalaisen läpiajoon.

Kapanen syötti toisessa erässä Toronton neljännen osuman, josta vastasi ruotsalainen Pierre Engvall