Kaapo Kakon ilahduttava peliesitys keräsi kehuja – Rangers-luotsi teki osuvan huomion suomalaistähden pelaamisesta

New York Rangersin päävalmentaja David Quinn antoi Kaapo Kakolle ansaitut kehut suomalaistähden vahvasta peliesityksestä.

Kakko pelasi NHL-uransa toistaiseksi tehokkaimman ottelun, kun hän oli näkyvästi mukana joukkueensa molemmissa osumissa Ottawa Senatorsille 2-6-tappioon päättyneessä ottelussa. Kakko iski ottelussa kauden kolmannen täysosumansa, minkä lisäksi hän tarjoili hienon syötön Artemi Panarinin osumaan.

Hieman tahmeasti NHL-uransa aloittaneen nuorukaisen viime otteluiden peliesityksissä on ollut kuitenkin viitteitä paremmasta. Hiljalleen NHL:n vauhtiin ja pelirytmiin tottuva Kakko oli tiistain vastaisena yönä joukkueensa parhaimpia pelaajia.

Myös Rangersin päävalmentaja David Quinn on huomannut Kakon pelaamisessa muutosta viimeisten otteluiden aikana. Quinn antoikin ansaitut kehut suomalaistähdelleen illan ottelun jälkeen.

– Hänellä oli tosi hyvä ilta. On nähtävissä, että hän pelaa aivan erilaisella itseluottamuksella tällä hetkellä. Hän saattoi olla ainoa, joka pelasi tänään hyvin, Quinn toteaa Rangersin videolla.

Lue myös:

    Uusimmat