Kaapit täynnä luksusta - Kaarina Kivilahden tyylitunnustukset!

Luksusmerkkejä työkseen myyvä Kaarina Kivilahti pukeutuu arkisin farkkuihin, paitapuseroon ja bleiseriin, mutta hänen vaatekaappinsa on kuin aarrearkku täynnä designerluomuksia. Katso kuvat vaatekaapin helmistä.

Tyylitunnustuksia tehnyt Kaarina Kivilahtion myynyt luksusmerkkejä suomalaisille 24 vuoden ajan. Hänen omatkin vaatekaappinsa ovat täyttyneet designluomuksista ja luksusmerkeistä.

– Minulla on monta vaatekaappia ja vintti täynnä vaatteita. Niissä on vaatteita kolmenkymmenen vuoden ajalta. Vaatteita kertyy, koska ne ovat minun työni, Boutique Kaarina K:n omistaja Kaarina Kivilahti tunnustaa.

Hän käyttää itse Dolce Gabbanaa ja Versacea, joita hän myy liikkeessään, mutta maailmalta mukaan on tarttunut myös useita upeita Chanelin luomuksia sekä alkuperäistä Yves Saint Laurentia, jota Kaarina käytti lähes yksinomaan, ennen kuin ryhtyi myymään vaatteita liikkeessään.

Vaatteiden lisäksi kaappien kätköistä löytyy kauniita korkokenkiä sekä liuta upeita laukkuja: Versacea, Guccia, Fendiä, Chanelia, Dolce & Gabbanaa ja Dioria sekä Luis Vuittonia. Vuittoneihin hän luottaa etenkin matkustellessaan.

– Luis Vuittonin laukuista pidän, ne ovat laadukkaita ja käytän niitä paljon.

Puoli tuntia aikaa pukeutua

Tyylitunnustusten kuvauspäivänä Kaarinalla on yllään sama univormu, joka hänellä on usein arjessa: paitapusero, farkut ja bleiseri sekä korkeat korot. Asussa yhdistyy rentous, klassisuus ja rock.

– Hyvä pukeutuminen on sitä, että on asianmukaisesti ja tilanteen mukaan puettu. Minulla on aina korkokengät jalassa. Omistan tosin parit MBT-kengät. Ja kotona olen usein paljain jaloin, Masai-kengissä lenkkeilevä Kaarina paljasti.

Seurapiiripalstoilta usein bongattu Kaarina kertoo, että hänellä ei ole yleensä hirveästi aikaa tuhlattavaksi laittautumiseen. Nopea lähtö juhliin tarkoittaa sitä, että luottoasu löytyy aina.

– Usein minulla on vain 15 minuuttia tai puoli tuntia aikaa laittautua. Hyvä asu on esimerkiksi musta kotelomekko tai Chanelin jakku farkkujen ja paitapuseron seuraksi, hän kertoo.

Tyyli-ikoneita on vaikea mainita, mutta on muutamia upeita naisia, joita hän ihailee sekä ihmisinä että tyylillisesti.

– Ihailen naisia, jotka ovat säilyttäneet tyylinsä, kuten Satu Tiivola. Kirsti Paakkasella on ollut aina oma tyylinsä, häntä ei voi olla ihailematta. Tähdistä voisi mainita, että Sarah Jessica Parker ja Victoria Beckham ovat tyylikkäitä ja näyttävät aina hyvältä.

Kaarinan vinkit: Jokaisen naisen must have -lista

• Housupuku

• Musta ja valkoinen paitapusero

• Hyvä bleiseri

• Pikkumusta kotelomekko

• Kapea kynähame

• Hyvät farkut

• Erilaisia kenkiä

• Hyvä, sään kestävä laukku, josta on helppo löytää tavaroita

• Pieni clutch iltalaukku

Kuvat: Laura Kokko

AVA

Tyylitunnustuksia AVAlla torstaisin klo 18.30

Kaarina Kivilahden upeat vaateaarteet - katso kuvat!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja