JYP-tähti jatkaa hurjassa tehotahdissa – Tappara vankisti asemiaan liigan kärjessä

JYP otti tyylipuhtaan 4-0-voiton KooKoosta SM-liigan kärkipään taistelussa lauantaina.

Vierasjoukkue JYPin illan suurin sankari oli 1+1-tehot nakuttanut Petrus Palmu, joka jatkoi tehoiltansa myötä hurjaa pistetahtiaan SM-liigassa. Kesken alkukauden Jyväskylään saapunut Palmu on nakuttanut nyt 10 ottelussa huimat 16 pistettä.

Palmu oli rakentelemassa JYPin avausosumaa, kun hän syötti ylivoimalla Julius Hongan 1-0-osuman. Palmu täydensi upean iltapuhteensa päätöserässä, kun hän tykitti pelivälineen verkkoon kultakypärä Julius Nättisen mainiosta esityöstä.

JYP on tällä hetkellä SM-liigan kolmantena. KooKoo on tällä hetkellä sijalla viisi.

Tappara otti niukan 3-2-voiton Lukosta lauantain SM-liigakierrokselta.

Lukko aloitti ottelun erittäin pirteällä jalalla, mutta Tappara onnistui ensimmäisenä maalinteossa. Sami Moilanen oli vahvin maalin edessä, kun hän takoi pelivälineen Lukon verkkoon.

Tappara iski kiekon samassa erässä vielä kerran Lukon verkkoon, kun Niko Ojamäki laittoi lapansa oikeaan kohtaan ohjaten samalla pelivälineen komeasti maaliverkon perukoille.

Lukon ruotsalaiskaksoset Ponthus Westerholm ja Pathrik Westerholm toivat osumillaan vierailijat vielä Tapparan rinnalle, mutta kirvesrintojen konkari Kristian Kuusela takoi voittomaalin vain kaksi minuuttia ennen päätössummeria.

Voittonsa myötä Tappara vankisti asemiaan SM-liigan kärkipaikalla.

Lauantain ottelukierroksen lopputulokset:

Jukurit-Ässät 2-1 vl.
KooKoo-JYP 0-4
Tappara-Lukko 3-2
Kärpät-HIFK 2-0
Sport-Pelicans 1-3
TPS-Ilves 1-6

Lue myös:

    Uusimmat