JVG reagoi erikoiseen tissikommenttiinsa vuodelta 2015: "Nuoren pojan rohkeutta"

Artistivieras – JVG 3:09
Katso myös: JVG villitsi Putous-yleisön jättihitillään!

JVG esiintyi Putouksessa lauantaina 25. helmikuuta. Kaksikko nähtiin ohjelmassa myös vuonna 2015, jolloin heillä oli selkeä sketsihahmosuosikki.

Putouksen kauden kuudennessa lähetyksessä artistivieraana nähtiin rap-duo JVG, joka esitti suorassa lähetyksessä Häissä-jättihittinsä.

Kyseessä ei ollut Jaren ja Ville Gallen ensimmäinen kerta Putouksessa. Kaksikko esiintyi ohjelmassa myös vuonna 2015, ja saman visiitin aikana he paljastivat MTV Uutisille suosikkinsa kyseisen kauden sketsihahmoista. 

– Bum bum bum, Angela! Se meni suoraan mun sydämeen heti ensimmäisessä jaksossa. Isot tissit toimivat aina, miehet kertoivat tuolloin.

MTV Uutiset näytti JVG:lle heidän Putous-haastattelunsa vuodelta 2015 ja kysyi, millaisia ajatuksia heillä herää yllä mainitusta sitaatista. Molemmat purskahtivat nauruun kommenttinsa kuultuaan.

 – Silloin on ollut vielä vähän nuoren pojan rohkeutta. On uskaltanut sanoa asiat niinkuin ne ovat. Tänä päivänä on ehkä oppinut miettimään, että mitä sitä letkauttaa. Mutta tuossa on asennetta, Ville Galle sanoi.

– Bum bum bum. Muistan tuon hahmon, Jare tuumasi.

Putous lauantaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat