Jutta ja Juha Larm keskivät tavan, miten saada omaa aikaa lapsiarjen keskellä: "Vetäydytään kahdestaan makuuhuoneeseen ja laitetaan ovi kiinni"

Jutta ja Juha Larm haastattelussa 7:54
Katso koko haastattelu videolta!

Jutta ja Juha Larm puhuivat parisuhteestaan korona-arjen keskellä.

Hyvinvointiyrittäjä Jutta Larm vieraili Juha-puolisonsa kanssa Vappu ja Maria Live -ohjelmassa torstaina 30. huhtikuutta. Pariskunta kertoi kuulumisiaan niin parisuhteestaan kuin seksielämästäkin ohjelman juontajille Vappu Pimiälle ja Marja Hintikalle

Larmien suhde alkoi ystävyydestä. Kolme vuotta sitten palaset kuitenkin loksahtivat paikoilleen ja ystävyys muuttui rakkaudeksi.

Pariskunta kertoi haastattelussa, että heidän ystävänsä yrittivät parittaa heitä jo ennen suhteen alkua. He olivat huomanneet pariskunnan yteensopivuuden ennen kuin he itse huomasivat sen.

Jutta paljastaa, että Juhalla kesti hieman kauemmin tajuta se, että he voisivat olla ystävyyden lisäksi myös rakastavaisia. 

– Kesti kauan, ennen kuin jäit satimeen, Jutta nauraa tökkien samalla lempeästi aviomiestään kyynärpäällä.

Larmit pyörittävät kotonaan uusiperhearkea. Jutalla on yläasteikäinen poika edesmenneen puolisonsa Petteri Jussilan kanssa. Juhalla on puolestaan kaksi lasta. Rakastavaiset ovatkin keksineet tavan, miten saavat omaa aikaa lapsiarjen keskellä. 

– Vetäydytään kahdestaan makuuhuoneeseen, laitetaan ovi kiinni ja sanotaan lapsille, että nyt alkaa meidän oma aika. Olemme pitäneet työt, somen ja lapset pois makkaristamme ja kannustamme siihen muitakin, Juha toteaa. 

Ohjelman juontajia kiinnostaa myös pariskunnan seksielämä. Pimiä ja Hintikka nostavatkin "kissan pöydälle", kun studioon on tuotu kasa erilaisia seksileluja. Mikä on seksuaaliterapeuttinakin ansioituneen Jutan suosikki ja käyttääkö pariskunta petipuuhissaan välineitä? Katso koko haastattelu videolta!

Vappu ja Marja Live torstaisin kello 21 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat