Justin Bieberin ei tarvitse mennä isyystestiin

Syyte Justin Bieberiä vastaan on hylätty. Mariah Yeater väitti vielä viime viikolla, että Bieber on hänen neljä kuukautta vanhan poikansa isä.

Justin Bieberiä vastaan nostettu syyte on hylätty, Female First uutisoi. Mariah Yeater, joka väitti synnyttäneensä kuuluisan poptähden pojan, ei enää halua Bieberin menevän isyystestiin. Nainen syytti laulajaa suojaamattoman seksin harrastamisesta ja väitti, että poppari oli harrastanut hänen kanssaan seksiä takahuoneen vessassa keikan jälkeen.

Bieber paljasti suostuvansa isyystesteihin. Bieber, joka seurustelee parhaillaan Selena Gomezin kanssa, sanoi kuitenkin, ettei ole valmis haaskaamaan aikaansa tavatakseen Yeateria kasvokkain.

– Lakitiimini hoitaa asiaa. Ehkä hän teki sen saadakseen huomiota, mutta en ole kiinnostunut siitä. Tuollaiset ihmiset eivät ole aikani arvoisia, Bieber sanoi tuolloin.

Nyt syytteet on kuitenkin hylätty. Yeaterin lakimiehet Lance Rogers ja Matt Pare eivät ole enää edustaneet Yeateria sen jälkeen kun Bieberin lakimiehet varoittivat nostavansa syytteen naista vastaan perättömien syytösten takia.

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja