Jussi Parviainen ja 19-vuotias Saana avioituivat monimutkaisten vaiheiden jälkeen

Ohjaaja Jussi Parviainen ja Miss Helsinki -kisasta tuttu Saana Uimonen avioituivat tiistai-iltapäivänä Helsingissä.

Monivaiheisen hääseikkailun jälkeen pariskunta pääsi vihdoinkin astumaan avioon Helsingin Tuomiokirkossa. Intiimejä kaksin vietettyjä häitä pääsi seuraamaan lukuisat turistit.

– Meidät virallisesti siunattiin avioliittoon, mutta vihkiseremoniasta on kuitenkin kyse. Pappi kysyi merkittävän tahdonko-sanan, ja totta kai minä tahdon. Olemme nyt naimisissa, 19-vuotias Saana nauraa onnellisena MTV3.fin Viihdeuutisille.

Pariskunta tapasi toisensa, kun 55-vuotias Jussi etsi Kelpaanko teille -elokuvaansa päänäyttelijää. Parin tutustumisesta kehkeytyikin romanssi nopeaa tahtia, ja pariskunta kihlautuikin heinäkuun loppupuolella.

Häitä Saana ja Jussi kaavailivat alun perin järjestettäväksi 5. elokuuta Helsingin Tuomiokirkossa, jonne piti saapua harvan todistajajoukon.

– Ei meille tule paikan päälle vieraita muuta kuin muutama todistaja. Aiotaan mennä Helsingin Tuomiokirkossa naimisiin, mutta pitää varmaan mennä naimisiin tosi aikaisin aamulla tai tosi myöhään illalla, että onnistuu näin ruuhka-aikaan. Onneksi Jussilla on kontakteja sinne suuntaan, niin se varmasti onnistuu, Saana tuumaili heinäkuun loppupuolella MTV3.fin Viihdeuutisille.

Kyseiset häät kuitenkin peruttiin, ja tämän jälkeen nykyisen avioparin piti suunnata vihkiytymismatkalle Italiaan 8. elokuuta. Kyseisen päivän lähtö kuitenkin peruuntui Jussin elokuvakiireiden takia.

Pariskunta avioitui kaikessa hiljaisuudessa kaksin 10. elokuuta.

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja