Mainos

Ohjaaja Jussi Parviaiselle vaaditaan ehdollista vankeutta pahoinpitelystä

Ohjaaja Jussi Parviaisen pahoinpitelysyytteitä käsitellään tänään Helsingin käräjäoikeudessa.

Ohjaaja Jussi Parviaiselle vaaditaan ehdollista vankeusrangaistusta pahoinpitelystä. Tapausta käsitellään tänään Helsingin käräjäoikeudessa. 

Haastehakemuksen mukaan pahoinpitely on tapahtunut 4. marraskuuta vuonna 2017. Tapauksessa osallisena ollutta naista syytetään myös pahoinpitelystä.

Haastehakemuksen mukaan Parviainen on yksityisasunnossa tehnyt ruumiillista väkivaltaa silloiselle naisystävälleen kuristamalla kahteen kertaan makuuasennossa ollutta naista, lyömällä tätä useita kertoja avokämmenellä kasvoihin, iskemällä tämän päätä lattiaa vasten ja lyömällä tätä metallisella kameranjalalla useita kertoja vasempaan reiteen. Parviainen myös puristi naista voimakkaasti vasemmasta käsivarresta ja yritti estää häntä poistumasta asunnosta.

Pahoinpitelyn seurauksena nainen sai runsaasti mustelmia. Parviainen on esitutkinnassa myöntänyt painineensa naisen kanssa lattialla sekä painaneensa tätä hartioista lattiaa vasten.

Parviaista syytetään myös ampuma-aserikoksesta. Hän on pitänyt hallussaan pienoispistoolia ja 15 kappaletta haulipatruunoita, joihin hänellä ei ole ollut ampuma-aselain mukaista lupaa.

Haastehakemuksessa kerrotaan, että nainen tönäisi Parviaisen lattialle ja löi tätä useita kertoja metallisella kameranjalalla pään alueelle sekä molempiin käsiin. Esitutkinnassa nainen myönsi teon, mutta kertoi sen olleen itsepuolustusta.

Syyttäjä vaatii Parviaiselle ehdollista vankeusrangaistusta ja hänen silloiselle naisystävälleen sakkorangaistusta.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja