Juontajakaunotar Pipsa Hurmerinta neuvoo: Opettele olemaan tyytyväinen ulkonäköösi!

Top Chef -juontaja ja entinen malli Pipsa Hurmerinta neuvoo kaikkia naisia opettelemaan elämään tässä hetkessä ja antamaan itsellensä anteeksi iän mukana tuomat ulkonäkömuutokset. Mikä mahtaa olla naisen uusin kauneudenhoitovillitys?

Top Chef Suomen juontaja ja kokki Pipsa Hurmerinta on luonut pitkän uran mallina. Siitä huolimatta, että nainen on työskennellyt ulkonäkökeskeisissä ammateissa, ei hän ole ikinä kokenut varsinaisia ulkonäköpaineita.

– Minulla ei oikeastaan ikinä ole ollut ulkonäköpaineita. Totta kai vanhetessa näkee itsensä ikään kuin suurennuslasin alla, kun tietää, miltä on näyttänyt 19-vuotiaana.

Hurmerinta myöntää, että välillä hän on ollut suorastaan kauhistunut iän tuomista ulkonäkömuutoksista.

– On kuitenkin todella hyvä katsoa vanhoja kuvia, joista on joskus ajatellut, ettei näytä niissä hyvältä. Nyt vanhempana niitä katsellessa on vain todettava, että niissähän on näyttänyt ihanalta! valloittava Hurmerinta kertoo ja lisää kannustaen:

– Se on hyvää koulua. Pitää olla tyytyväinen tähän hetkeen, siihen, miltä näyttää juuri nyt.

Nainen myöntää kauneudenhoidon olevan tärkeässä asemassa.

– Rakastan purkkeja, purnukoita ja meikkejä ja minusta on ihana käydä hoidoissa.

Hän muistuttaa, että kauneus pysyy kunnossa hyvin, jos muistaa puhdistaa ja kosteuttaa ihoa hyvin.

– Nyt olen ruvennut myös kuivaharjaamaan. Sen avulla saa nopeasti aikaan tuloksia – kun jaksaa vain tehdä sitä tarpeeksi usein. Se tekee ihmeitä iholle, nainen vinkkaa.

Lue myös:


AVA

Kuvat: Lehtikuva, AVA

Lue myös:

    Uusimmat