Juontaja teki kohtalokkaan virhearvion Teemu Pukista – takapuoleen tulossa ikuinen jälki: "Olin tyhmä"

Norwichin suomalaishyökkääjän Teemu Pukin mainiot otteet jalkapallon Englannin Valioliigassa käyvät kalliiksi brittiläiselle radiojuontaja Jake Watsonille.

TalkSPORT-kanavan toimittaja Watson kävi kauden alkaessa suorassa lähetyksessä lupaamaan, että hän ottaa Pukki-tatuoinnin takapuoleensa, jos Pukki yltää kaudella 10 liigamaaliin.

Pukki pääsi tuohon rajapyykkiin viime lauantaina viimeistelemällä 1–0-voittomaalin Bournemouthia vastaan. Nyt Watson aikoo täyttää lupauksensa.

– Löin vedon, joka lopulta puraisee minua takapuoleen... aika lailla kirjaimellisesti, Watson nauraa TalkSPORTIN Twitterissä.

Watsonille tatuointi on ensimmäinen. Hän suunnittelee kuitenkin pääsevänsä tilanteesta ilman pidempää kärsimystä.

– Vaikka olinkin noin tyhmä (että löin tuon vedon), minut pelastaa se, etten täsmentänyt millaisen tatuoinnin otan. Haluan selvitä tuosta niin nopeasti kuin mahdollista, joten en salli naaman tatuoimista saati sitten sen värittämistä. Joten otan #PukkiParty-tatuoinnin.

Juontajakollegoille tämä ei mennyt läpi pureksimatta, mutta Watson perusteli asiansa ja sanoi myös luovuttavansa rahaa hyväntekeväisyyteen.

Lue myös:

    Uusimmat