Juontaja Anna Perholla uusi elämäntilanne – aikuistuneet lapset muuttavat pois kotoa

0:45
Katso esimakua tulevasta kaudesta!

Juontajana ja kirjailijana tunnettu Anna Perho on uuden elämänvaiheen edessä.

MasterChef VIP -ohjelmassa mukana kilpaileva juontaja ja kirjailija Anna Perho elää kiireistä arkea. Perho viimeistelee parhaillaan jo seitsemättä ”self help”-genren kirjaa, jossa keskitytään saavutuksiin ja tavoitteisiin elämässä.

– Pohjimmiltaan se teema inspiroi ja kiinnostaa minua itseäni. Olen saanut paljon tehtyä asioita muiden ihmisten oivalluksista ja koen, että minulla on velvollisuus jakaa niitä eteenpäin.

Lisäksi Perholla on menossa digivalmennushanke ja hän suunnittelee podcastin perustamista. Juontaja jätti työt radiossa neljä vuotta sitten eikä aio palata aamuradion pariin. Perho kertoo saavansa edelleen palautetta kuuntelijoilta.

– Kyllä vieläkin tosi usein kuulen sitä, että kuunneltiin teidän ohjelmaa. Radio on väline, jossa kuuntelija alkaa fanittaa ohjelmaa, se on kaverimedia.

"Siellä yritetään tehdä tuottavaa liiketoimintaa"

Perho kertoo myös seuranneensa entisen työnantajansa Nelosen median loppuvuoden 2020 tilannetta, jossa useat työntekijät joutuivat vaihtoon uusien radioiden tullessa markkinoille.

– Ei niitä tehdä kauhean kevyistä lähtökohdista. Varmasti ovat ihan perusteluja ne päätökset, joita tehdään. Siellä yritetään tehdä tuottavaa liiketoimintaa ja päätöksen yritetään tehdä siitä näkökulmasta.

"Tyhjän pesän -syndrooma ei ole mikään oikea ilmiö"

Radiossa työskennellessä Perho kertoi kuuntelijoille päivittäin myös hänen yksityiselämänsä tilanteita. Nyt hän päivittää perhekuulumisensa MTV Uutisille.

– Lapset ovat aikuisia paperilla. Toinen asuu kotona ja toinen on muuttanut. Haukku on elämäni keskipiste. Meillä on tosi hyvää ja tasaista arkea. Tykkään siitä, että on tavallista arkea.

Lasten aikuistuminen ja pois muutto ei ole järkyttänyt Perhoa.

– Tyhjän pesän -syndrooma ei ole mikään oikea ilmiö. Ainoa syy miksi vanhemmat itkevät, kun lapset lähtevät pois, on se, että he itkevät ilosta. Minulla on kauhean luontevat välit lapsiini. Se on enimmäkseen haikeata. Menipäs tämä aika loppujen lopuksi äkkiä. On kiva seurata, että tallaista niistä on nyt sitten tulossa. Suhtaudun siihen enemmän uteliasuudella.

Perho kilpailee uutuusohjelmassa

MasterChef VIP -ohjelmassa kilpaileva Perho kertoo olevansa kotioloissa hyvä kokki.

– Mutta siinä ohjelmassa en ihan pääse omalle tasolleni. En silleen jännittänyt, koska päällimmäiseni tunne oli se, että siellä on superhauskaa.

– Yllättävin juttu oli se, että kaikki kokkaustavarat pitää hakea muualta. Kotona tiedän missä kaikki on. Hermostutti ihan hirveästi, kun joutui etsimään jotain. Siitä tuli paljon sekoilua.

MasterChef VIP mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla ti 2.3. klo 20 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja