Juonipaljastuksia! Salkkarit-hahmon mielenterveysongelmat syvenevät – läheiset passittavat ammattiauttajalle

Kurkkaa Salkkareiden seuraavaan viikkoon! 0:52
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatut elämät jatkuu jännittävin kääntein. Myös ensi viikolla Salkkareista nähdään vain neljä jaksoa tilapäisten ohjelmistomuutosten vuoksi. 

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Kalle hämmentyy, kun Juhoksi esittäytyvä komea mies pyytää häntä kahville. Kalle kieltäytyy, mutta Juho jättää puhelinnumeronsa, mikäli Kalle tulee toisiin ajatuksiin.

Linda poseeraa antaumuksella seksikkäissä alusvaatteissa, kun Kari ottaa hänestä kuvia Taalasbissen mainoksia varten. Sampo seuraa piilosta touhua kasvavan ärtymyksen vallassa. Hän kuulee, kun Kari lupaa fotoshopata Lindan kasvot pois kuvista. Sampo keksii juonen, joka saattaa Karin huonoon valoon Lindan silmissä.

Noel saa huutia Akilta, sillä on vahingoittanut asiakassuhdetta jäämällä jumiin varastoon. Elina huolestuu, kun Noel uhkaa panna firman vastuuseen, mutta ei saa tätä muuttamaan mieltään. Noel saa varastofirmalta kuvakaappauksen valvontakameranauhalta.

Kalle tyrmistyy tajutessaan, että Ismo on kirjoitellut hänen nimissään Tinderissä Juhon kanssa. Kalle päättää antaa isälleen opetuksen.

Noel ja Kari ovat päättäneet hakea Elinalle ammattiauttajan apua. Elina väittää, ettei tarvitse lääkäriä, mutta Noel näyttää Elinalle valvontakamerakuvan, jossa tämä lukitsee miehensä varastoon.

Nella lähestyy varovasti flirtaten Kristiania, mutta tämä torjuu tytön. Nella purkaa sydäntään Violalle, joka muistuttaa Nellan päättäneen keskittyä poikien sijaan koulunkäyntiin. Yksinäinen Nella kohtaa Henrikin kahvilassa ja päättää antaa tälle mahdollisuuden. Kaksikolla on kiva hetki, mutta Nella ikävöi silti salaa Kristiania.

Koditon Mira muistelee, kun kävi aiemmin varastamassa rahaa majatalon kassasta ja alkaa tehdä suunnitelmaa rahojen varalle. Jutta salaa Aarolta sen, että aikoo jälleen auttaa koditonta tyttöä, ja lähtee tapaamaan Miraa. Mira kauhistuu, kun narkomaani uhkaa häntä puukolla ja vaatii tämän rahat itselleen.

3981: Sampo tuntee meilihyvää
3982: Elina ei jää avuttomaksi
3983: Kalle ja bulgaari suunnitelma
3984: Katu, mitä sä teit
3985: Mikillä on pollarin kuvat silmissä

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat