Juonipaljastukset julki! Salkkarit-parin suhde syvenee – himoitsevat toisiaan

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Alissa ei osaa edelleenkään vastata Tommille, lähteekö tämä hänen kanssaan Nizzaan. Aki kuulee Alissan harkitsevan lähtöä ja tyrmistyy. Aki saa Alissan ymmärtämään, ettei tämän kannata lähteä Tommin mukaan. Alissa vaipuu epätoivoon, sillä ei haluaisi jättää Tommia. Alissa menee tapaamaan Tommia jättäminen mielessään, mutta ei pystykään siihen. Alissa tekee lopulta päätöksen.


Alissa tekee päätöksen koskien Tommia.

Viola alkaa olla fyysisesti paremmassa kunnossa, mutta Kalle ilmoittaa, että Viola joutuu jatkamaan psyykkistä toipumistaan psykiatrisella suljetulla osastolla. Vuodepaikkaa ei ole heti vapaana, joten Viola pääsee odottamaan hoidon jatkumista kotona. Tällä on positiivinen vaikutus Violan mielialaan.


Jutta pohtii Ullalle, pitäisikö hänen ja Ismon luovuttaa parisuhteensa suhteen. Toisaalla Ismo havahtuu surkuttelustaan, kun Kalle usuttaa häntä taistelemaan rakkautensa eteen. Ismo ja Jutta päättävät pysyä yhdessä ja olla antamatta pelolle valtaa. Etäämmällä tumma hahmo tarkkailee onnellista kaksikkoa pahaenteisesti.


Sanni ja Aki himoitsevat toisiaan, mutta ovat päättäneet puhaltaa pelin poikki. Kumpikin myöntää, että heillä on tunteita, mutta molempia arveluttaa edetä suhteessa, koska Sanni vasta toipuu Talesta ja koska Akikin on viimeksi ollut vain Camillan kanssa. Sanni ja Aki eivät halua vaarantaa myöskään työsuhdettaan.

Osa 3546: Ulla – tuhka vai mahdollisuus?
Osa 3547: Señor Kalle antaa diagno sí sí.
Osa 3548: Alissa ja riemuloma Rivieralla.
Osa 3549: Mie, huus Jiri.
Osa 3550: Häitä hattuun, Jutta Korhonen

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat