Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Juonipaljastukset julki! Salkkarit-hahmo palaa Pihlajakadulle katsomaan koomaan vajonutta läheistään

0:44
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatuissa elämissä nähdään jälleen jännittäviä juonenkäänteitä.

Salkkareiden kevätkausi päättyi katastrofaaliseen helikopterin maahansyöksyyn - miten elämä jatkuu Pihlajakadulla murhenäytelmän jälkimainingeissa?  

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Jutan paita on löytynyt Lassen pyykeistä. Lasse ei tajua vihjettä, mutta ymmärtää yskän, kun Jutta suutelee häntä. 

Severi ja Benjamin ajelevat taksilla pitkin kaupunkia, ryyppäävät ja tekevät sovinnon. Humalainen Severi päätyy tekemään Ressulle paljastuksen. Ressu hakeutuu Annan seuraan ja kaksikko viettää yön yhdessä. 

Miki ja Susu salaavat Lindalta sen, että he ovat pariskunta. Linda näkee Jirin ja Evan kuiskuttelevan jotain kahdestaan, mutta kumpikaan ei suostu kertomaan, mitä nämä salaavat.

Linda suuttuu ja menee työpaikalleen yöksi. Samaan paikkaan päätyy myös Miki, joka on myös pettynyt omaan puolisoonsa Susuun.

Kalle olettaa, että Jutta on tullut anelemaan Ismoa takaisin ja yllättyy, kun Jutta kertoo tulleensa eroamaan Ismosta. Lyömisestä Ismolle katkera Kalle kannustaa Juttaa päättämään omasta elämästään.

Taalasmailla yritetään toipua Talen perheen hautajaisista. Elina kyllästyy Karin toipumismetodeihin ja lähtee ulos. Vastaantuleva Kalle kannustaa Elinaa keskittymään ainoastaan oman vointinsa kohentamiseen.

Monica tulee katsomaan koomaan vajonnutta Camillaa. Severi innostuu mahdollisuudesta tavata Monicaa, mutta Monica vetoaa kiireisiinsä.

3802: Sä surun tanssit silmistäsi pois
3803: Jutta menee erolle pantavaksi
3804: Laulu ikävästä
3805: Ismolla on enopaussi
3806: Sabrina ja serkullinen näky

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja