Jumppapirkot eli Kangoo Power Team sai tuomareiden energiat kattoon: "Minulta paloi tosi paljon kaloreita teitä katsoessa"

3:58
Katso videolta Kangoo Jumps -ryhmän finaaliesitys!

Talent Suomi -finaalissa yhdeksän kilpailijaa kilpailee voittajan tittelistä ja 30 000 arvoisen rahapalkinnon voittamisesta. 

Talent Suomi -ohjelmasta nähtiin sunnuntaina 11.4. jännittävä finaalilähetys suorana Hämeenlinnan Verkatehtaalta. Lähetyksen päätteeksi selviää, kuka on Talent Suomi -voittaja 2021!

Upeita esityksiä ja koskettavia kohtaamisia paikan päällä pääsivät todistamaan tähtituomarit Krista Siegfrids, Ernest Lawson,HP Parviainen sekä Jorma Uotinen. Ohjelman juontaa Mikko Leppilampi. 

Finaalissa yleisön äänistä kilpaili muun muassa tuomari Krista Siegfridsin suosikiksi noussut Kangoo Power Team -voimisteluryhmä. Ryhmä esitti finaalissa vaihdikkaan esityksen ja tuomarit olivat jälleen vakuuttuneita. 

– Mä rakastan teitä. Te olette minun jumppapirkkoja! Teidän energia on niin hyvä, Siegfrids kommentoi. 

– Toi on tavallaan jumppatunti mitä katsoo. Teidän energia tarttuu. Tämä on yhtä ilon juhlaa, Parviainen hehkuttaa. 

– Minulta paloi tosi paljon kaloreita teitä katsoessa, Lawson naurahtaa. 

– Saatte minutkin hymyilemään, Uotinen kertoo. 

Kangoo Power Team koostuu kahdeksasta innokkaasta pomppijasta. Neljä vuotta sitten Veronica huomasi tarvitsevansa jotain hauskaa liikuntamuotoa ja hän huomasi, ettei Suomessa ole Kangoo Jumps -harrastusmahdollisuutta missään.

Tästä hän keksikin itse kouluttautua ohjaajaksi ja alkaa tuoda harrastusta Suomeen. Isot kuntosaliketjut eivät lajista innostuneet, joten Veronica perusti oman Kangoo Jumps -yrityksen.

Veronican mielestä laji yhdistelee täydellisesti aerobicia, voimatreeniä ja tanssielementtejä, ja on lisäksi erittäin motivoivaa ja energistä. 

Voit äänestää suosikkisi voittoon! Äänestysohjeet löydät täältä!

Finaalin jälkeen sunnuntaina 18.4. Talent Suomi: Parhaat hetket -erikoisjaksossa nautitaan kahden viimeisimmän kauden tähtihetkistä.

Talent Suomi mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja