"Jumppapirkot jatkoon!" Krista Siegfrids pelastaa kultaisella napilla vauhdikkaan liikuntaryhmän

2:47
Katso videolta Kangoo Jumps -ryhmän vauhdikas esitys!

Talent Suomi jatkuu ja sunnuntaina 28.2. nähdään jo neljäs esikarsintajakso. Neljännessä jaksossa nähdään jälleen valomoimaisia talentteja. 

Talent Suomi -ohjelman neljännessä jaksossa nähdään jälleen upeita talentteja, jotka ovat tavoittelemassa omaa unelmaansa ja 30 000 euron voittopottia. Tuomarit Krista Siegfrids, Ernest Lawson, HP Parviainen sekä Jorma Uotinen päättävät, ketkä pääsevät jatkoon ja semifinaaliin. Juontaja Mikko Leppilampi on puolestaan kilpailijoiden tukena backstagella. 

Neljännessä esikarsinnassa katsojat pääsevät nauttimaan erikoisesta liikuntaesityksestä, kun Veronica Deacin ohjaama Kangoo Jumps -ryhmä saapuu lavalle.

Kaikki tuomarit eivät vakuutu esityksestä, mutta Krista Siegfrids rakastuu lajiin niin kovasti, että pelastaa ryhmän jatkoon kultaisella napilla. 

– Jumppapirkot jatkoon! Mä tulen jumppaamaan teidän kanssa sitten synnytyksen jälkeen, kuvausten aikaan vielä raskaana ollut Siegfrids sanoi. 

Kangoo Power Team koostuu kahdeksasta innokkaasta pomppijasta. Neljä vuotta sitten Veronica huomasi tarvitsevansa jotain hauskaa liikuntamuotoa ja hän huomasi, ettei Suomessa ole Kangoo Jumps -harrastusmahdollisuutta missään.

Tästä hän keksikin itse kouluttautua ohjaajaksi ja alkaa tuoda harrastusta Suomeen. Isot kuntosaliketjut eivät lajista innostuneet, joten Veronica perusti oman Kangoo Jumps -yrityksen.

Veronican mielestä laji yhdistelee täydellisesti aerobicia, voimatreeniä ja tanssielementtejä, ja on lisäksi erittäin motivoivaa ja energistä. 

Veronica rakastaa lajissa sitä, että se on niin hauskaa. Se on hänestä liikunnassa tärkein asia. Treeni on hauskan lisäksi kuitenkin myös todella rankkaa, minkä takia siinä syntyy oikeita tuloksia. 

Talent Suomi sunnuntaisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Jakso on katsottavissa myös C Moresta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja