Julkkisparin hulppea ostos – mahtuvatko tänne kaikki 9 lasta?

New York Giantsin riveissäkin pelannut Michael Strahan ja hänen kihlattunsa ovat löytäneen mieluisan kodin itselleen.

Amerikkalaisen jalkapallon parissa menestynyt, uransa jälkeen aamu-tv:n juontajana aloittanut Michael Strahan on lähteiden mukaan ostanut kihlattunsa Nicole Murphyn kanssa todella hulppean talon Los Angelesista.

Live With Kelly and Michael-talk show'taan juontaja Kelly Ripan kanssa New Yorkissa kuvaavan Strahanin uutisoitiin etsivän uutta asuntoa läheltä studioita, mutta ilmeisesti pariskunta halusi myös länsirannikolta uuden kodin itselleen myytyään edellisen Bel Airin kartanonsa aiemmin tänä vuonna. Uuden lukaalin myyntihinnan kerrotaan olleen 12,3 miljoonaa euroa.

LUE MYÖS:

Uudessa talossa on neliömetrejä hurjat 1 450, joten parin kaikkien lasten luulisi myös mahtuvan sinne mutkattomasti. Murphylla on viisi lasta avioliitostaan näyttelijä Eddie Murphyn kanssa ja Strahanilla on neljä lasta, kaksi kummankin ex-vaimon kanssa.

Makuuhuoneita kolmikerroksisessa kodissa on yhdeksän ja kylpyhuoneita huikeat 11. Lisäksi talosta löytyy muun muassa tilava ruokailuhuone, toimisto sekä kirjasto. Kellaritilojen aarteisiin kuuluvat elokuvahuone, kuntosali, kuivasauna, höyryhuone sekä ikkunaton pelihuone, josta löytyvät niin biljardi- kuin pokeripöytäkin. Lisäksi kellarissa on säilytystilaa tuhannelle viinipullolle.

Pienehköltä pihalta löytyy uima-allas ja upea keittiö-/grillikatos.

Hiljattain Strahan laittoi myyntiin New Yorkin poikamiesboksinsa 1,6 miljoonalla eurolla.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen, hannakaisa.taskinen(at)mtv.fi

Lue myös:

    Uusimmat