Mainos

Julkkismaailman väriläiskä ihastuttaa ja vihastuttaa

Julkkismaailman väriläiskä Sofi Oksanen ilahduttaa ja hämmentää tyylillään.

Oksasen goottityyli on varsin erikoinen näky muuten niin hillityssä Suomessa. Hento taitelija rakastaa värejä, eikä pelkää pukeutua näyttävästi.


Tiukka korsetti ja vartaloa myötäilevä hame on ominta Oksasta. Lilaa rakastava Sofi käyttää väriä rastoissaan ja meikissään. Feministikin voi olla supernaisellinen, viestittää Oksanen tyylillään.

Esteetikko Oksanen ei lähde ulos ilman ehostusta. Goottityyliin kuuluva maidonvalkea iho tuo värit esille. Tämän meikin ei ole tarkoituskaan näyttää huomaamattomalta.

Sofin päälle on vaikea kuvitella hempeitä pastellivärejä. Musta on Oksasen pukeutumisen lähtökohta, jota rohkea nainen piristää muilla lempiväreillään.

Naisen oma tyyli ei ole pettänyt edes Linnan juhlissa, joihin kirjailija on valinnut puvuikseen tutun korsetin ja hätkähdyttävän harmaan iltapuvun. Mahtavien hiuksiensa Oksanen antoi valua pitkin selkäänsä vuoden 2009 Linnan Juhlissa. Tältä naiselta odottaa aina jotakin räväkkää.

Sofin tyyli jakaa mielipiteitä. Osa pitää goottityyliä aikuiselle naiselle liian lapsellisena, osa ihailee Oksasen vahvaa omaa juttua. Tyyligurut kiittelevät rohkeutta, sillä Sofi on valittu myös yhdeksi Suomen tyylikkäimmistä naisista.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Lehtikuva

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.