Julkkiskaunottaret ovat innostuneet radikaalista hiustyylistä – uskaltaisitko kokeilla?

Pitkät kutrit olivat ennen naisellisen naisen tavaramerkki, mutta tätä käsitystä on viime vuosina rikottu entisestään. Tänä päivänä nainen voi tuoda esiin feminiinistä puoltaan äärimmäisen upeasti jopa siilitukassa. Tässä näyttävät mallia julkkiskaunottaret.

Kaipaatko muutosta hiustyyliisi? Olisitko valmis tekemään suurenkin muutoksen, joka vaatii jatkossa pitkäjänteistä hiusten kasvattamista, jos tasapitkät pitkät hiukset mielii saada takaisin? Moni maailmantähti on tehnyt rohkean tyylimuutoksen hiuksilleen ja leikannut siilitukan onnistuen näyttämään entistäkin upeammalta. AVA kokosi yhteen kuvia upeimmista naispuolisista siilipäistä maailmalta.

Poikamainen Pink viihtyy lyhyissä hiuksissa

Laulaja Pink, 33, on vuosikaudet viihtynyt poikamaisessa lyhyessä hiustyylissä, johon hän ei pelkää tehdä radikaalejakaan muutoksia. Pink on loistava esimerkki räväkästä naisesta, joka kantaa trendikkään siilitukankin hämmästyttävän upeasti.

Miley Cyruksen rohkea tyylimuutos vaikutti hiuksiinkin

Laulaja ja näyttelijä Miley Cyrus, 19, on viime vuosina tehnyt suuren työn karistaakseen itsestään teinitähden leiman. Tähden viimeisin yritys tällä saralla on ollut trendikäs siilitukka, jonka hän leikkautti hyvin poikamaiseen tyyliin. Cyruksen uutta rohkeaa imagoa upea hiustyyli tukee moitteettomasti.

Rihanna ei pelkää muutoksia

Mitä tyyliin tulee, laulaja Rihannan, 24, ei ainakaan voi välttää pelkäävän erilaisia tyylimuutoksia. Taannoin laulajatar uskaltautui lyhentämään hiuksiaankin trendikkääseen tapaan roimasti: Rihannan hiuksia ei leikattu vain sivuilta siiliksi, vaan hän luopui myös niskavilloistaan.

Ke$ha luopui kutreistaan maltilla

Laulaja Ke$ha, 25, on selvästi innostunut sivuilta siiliksi leikatusta hiustyylistä, mutta hän päätyi lyhentämään hiuksia ohimoiltaan ensin maltillisesti. Keshan persoonalliseen tyyliin sopisi hyvin rohkeampikin leikkaus – ehkä hän arkailee kuitenkin pitkistä hiuksistaan luopumista.

Uskaltaisitko sinä kokeilla tätä julkkiskaunottarienkin suosimaa hiustyyliä? Kommentoi alle!

AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja