Julkkikset ja perheenjäsenet muistelevat kuollutta Joe Jacksonia: "Tulen vaalimaan jokaista hetkeä, jonka vietimme yhdessä"

Jacksonien perheen isä menehtyi syöpään keskiviikkona.

Michael Jacksonin isä ja entinen manageri Joe Jackson hävisi taistelunsa syövän kanssa keskiviikkona. Hänellä oli aiemmin todettu terminaalivaiheen syöpä. Jackson oli kuollessaan 89-vuotias.

Joe Jackson masinoi ensin lapsistaan koostuneen Jackson 5 -yhtyeen menestykseen 1960-luvulla. Hän oli myös poikansa Michael Jacksonin menestyksen takana manageroiden tätä 1979 julkaistun Off the Wall -albumin aikana.

Michaelin ja Joen tiet erosivat Thriller albumin julkaisun jälkeen. Popin kuningas syytti isäänsä lastensa hakkaamisesta muun muassa rautajohdoilla. Joe kiisti hakanneensa lapsiaan, mutta myönsi ruoskineensa Michaelia vyöllään. Perheen muut lapset ovat myöntäneet Joen kurin pitäneet lapset poissa pahanteosta.

Legendaarisen musiikkimogulin kuolema kirvoitti surunvalitteluja lukuisilta julkimoilta. Niin muusikot, kuin näyttelijätkin muistivat edesmennyttä Jacksonia.

– Sain juuri tietää, että hyvän ystäväni MJ:n isä menehtyi tänään! Joe Jackson oli aina mukava minulle! Hän kohteli minua, kuin perhettä! Hän oli kaikkien mielestä pelottava, varsinkin Michaelin ja olemme kaikki kuulleet tarinoita hyväksikäytöstä, mutta hän kasvatti mahtavat lapset, näyttelijä ja muusikko Corey Feldman kirjoitti.

– Lepää rauhassa Joe Jackson. Oli kunnia tavata sinut ja siunaus tuntea sinut, elektronisen musiikin tähti Steve Aoki muisteli.

Julkkisten lisäksi Joen lapsenlapsi Paris Jackson kirjoitti tunteikkaat jäähyväiset isoisälleen. Paris sanoo olleensa paikalla isoisänsä viimeisien hetkien aikana. 20-vuotiaan Parisin mukaan hän on kiitollinen, että sai puhua isoisänsä kanssa viimeisistä mieltään painaneista asioista ennen tämän kuolemaa.

Paris vietti isoisänsä viimeiset hetket antaen tälle suukkoja ja pitäen tätä kädestä. Kaksikko jakoi viimeisiä tarinoita ja vitsejä Joen elämän varrelta.

– Olit ensimmäinen todellinen Jakcson. Legenda, joka aloitti kaiken. Ilman sinua kukaan meistä ei olisi lähelläkään sitä, mitä olemme nyt. Tulen vaalimaan jokaista hetkeä, jonka vietimme yhdessä, kunnes kuolen, varsinkin viimeisiä hetkiämme, Paris kirjoitti.


Lue myös:

    Uusimmat