Julio Iglesias paljastaa AVAlle: Näin menestyt elämässä!

Menestynyt muusikko Julio Iglesias kertoo AVAlle, mikä on miehen pitkän uran salaisuus. Entä miten eri maiden yleisöt eroavat toisistaan?

Pitkän linjan muusikko Julio Iglesias, 68, on yksi maailman eniten myyneitä espanjankielisiä laulajia. AVA kysyi hurmaavalta laulajalta, mikä on tähden pitkän uran salaisuus.

– Neuvoja on hyvin helppo antaa, mutta ei ihmisiä oikeasti voi neuvoa. Sitä tulee vain saada heidät uskomaan, että kuka tahansa voi menestyä. On tärkeää saada ihminen suhtautumaan intohimoisesti asioihin, joihin he ryhtyvät ja oppia tuntemaan vapauden energia, Iglesias kertoo.

Myös Iglesiasin poika, Enrique Iglesias, 37, on hyvin menestynyt laulajan urallaan. Iglesias vakuuttaa, että myönteinen elämänasenne ja intohimo musiikkiin vievät pitkälle.

– Positiivinen asenne, intohimoisuus ja vapaus saavat artistin elämään hyvin pitkään. On tärkeää herätä aamuisin sellaiseen oloon, ettei koskaan ole hukassa, Iglesias sanoo.

"Pidän yleisön sydämessäni"

Vuosikymmeniä konsertoinut Iglesias kertoo, ettei ihmisten tunteellisuudella ei ole mitään tekemistä kansallisuuden tai uskonnon kanssa. Kun mies sulkee lavalla silmänsä, hänestä tulee kuin paikallinen.

– Yleisö huutaa nykyään vähemmän kuin 20–30 vuotta sitten. Jos ajatellaan 55-vuotiasta pariskuntaa, joka saapuu valtavalle keikalle viidenkymmenen tuhannen ihmisen joukkoon portaita pitkin ja ostaa liput paikalle, niin tilanne on hyvin erilainen, kun 14–17-vuotias saapuu keikalle pomppien portaat alas ja huutaen kuin syötävä, Iglesias kuvailee.

Iglesias on kiitollinen faneilleen, joista osa on seurannut hänen uraansa alusta asti.

– Se vahvuus ei ole enää (konserteissa) läsnä, mutta tunnelma on aivan uskomaton, sillä ihmiset palaavat kuuntelemaan minua. He palaavat luokseni vuosien ajan. Olen äärimmäisen kiitollinen juuri sille yleisölle, joka vuosien aikana on antanut sydämensä minulle, sillä minä olen pitänyt heidät omassa sydämessäni, Iglesias hymyilee.

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja