Mainos

Julianne Mooren kotona

Näyttelijätär Julianne Moore asuu ohjaajamiehensä Bart Freundlichin sekä lastensa Calebin, 12, ja Livin, 7, kanssa New Yorkin West Villagessa.

Taas on muutto edessä. Julianne Moore on tosin tottunut niihin, sillä hän muutti jo lapsena 23 kertaa armeijan leivissä olleen isänsä työn takia. Nyt näyttelijätär pesueineen aikoo jättää muodikkaalla alueella sijaitsevan viisikerroksisen 1800-luvun tiilitalonsa, jonka he ostivat ja remontoivat täydellisesti kuutisen vuotta sitten.

Tyylitajustaan myös pukeutumisessa ylistetty Moore on kiinnostunut sisustamisesta ja designista. Koti onkin hurmaava yhdistelmä uutta ja vanhaa, boheemia ja ylellistä, rouheaa ja kiiltävää. Mutta miksi Julianne sitten haluaa pois?

Sitä voi kysäistä, jos sattuu törmäämään tähteen keväällä hänen hengaillessaan Suomessa Antti J. JokisenNicholas North -leffan kuvauksissa, mutta meidän veikkauksemme syiksi ovat tässä:

a) Moore on kyllästynyt kapean ja korkean talon pieniin ja pitkulaisiin huoneisiin, joita on vaikea sisustaa ja mahdoton taikoa avariksi.

b) Hän saa huonoja viboja aavemaisista, umpeen muuratuista takoista, joita löytyy jokaisesta huoneesta. Jopa kylpyammetta ja sänkyä vastapäätä pönöttää tyhjä takanrohjake. Siitä on fengshui kaukana.

c) Kuka tahansa tulisi hulluksi, jos joutuisi käyttämään suurimman osan ajastaan rappusissa ravaamiseen. Ymmärrämme sinua, Julianne.

Kuva: All Over Press

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.