Mainos

Juhlava juhannusmenu

Juhlavaan juhannuspöytään katetaan saariston herkkuja ja makeita marjaunelmia.

Keskikesän juhla on jälleen täällä ja ruokapöytä katetaan koreaksi. Juhlavassa juhannuspöydässä korostuvat kauden raaka-aineet: alkupalaksi tarjoillaan merellisiä herkkuja, lihaisa pääruoka saa makua tuoreista kuusenkerkistä ja jälkkäriksi nautiskellaan mansikoilla ja raparperilla höystettyä Brita-torttua. Vaihtoehtoisesti voit leipoa myös herkullisen mansikka-sitruunakakun!

Reseptin nimeä klikkaamalla pääset lukemaan reseptin ja ohjeet

(MTV3)

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja