Mainos

Juha Väätäinen Radio Novalla: Olen alkoholisti

Kansanedustaja Juha Väätäinen (ps) kertoi Radio Novassa oman versionsa Espanjan-lomansa tapahtumista.

Väätäisen lomamatka Espanjan Aurinkorannikolla päätyi alkuvuonna otsikoihin, kun hän liukastui kylpyhuoneessa lyöden päänsä. Vamma vaati sairaalahoitoa ja hänellä todettiin kallon sisäinen verihyytymä. Tuolloin kansanedustaja kiisti jyrkästi, että alkoholilla olisi ollut osuutta onnettomuuteen.

Tänään Ilta-Sanomat uutisoi Väätäisen loma-asunnon Fuengirolassa jääneen lomailun jäljitä huonoon kuntoon. Lehden mukaan sotkuisesta asunnosta löytyi kymmeniä alkoholipulloja ja esimerkiksi huonekaluja jouduttiin uusimaan. Väätäinen joutui maksamaan laskun huoneiston siivoamisesta.

Ilta-Sanomien mukaan huoneistossa olisi ollut jopa jätöksiä. Radio Novan Enbuske Linnanahde Crew -ohjelmasta soitettiin aamulla kansanedustajalle.  

– Sohvalla on ollut oksennusta. Ne asiat on vuokraisännän kanssa sovittu, niin kuin asiaan kuuluu. Minähän olen siellä juonut viinaa, niin kuin joskus minulle tapahtuu. Minähän olen alkoholisti. Kerran pari vuosikymmenessä näin tapahtuu. Tulin pahoinvoivaksi yhtäkkisesti ja oksensin pariin kertaan. Ja sillä tavalla ne sohvat on uusittu.

– Muusta tässä ei ole kysymys. Vuokraisäntäni kanssa asian olen kolme kuukautta sitten sopinut.  Ihmetyttää, että asia tulee nyt esille.  

Väätäinen kertoo, että huoneistoon tullut seuraava vuokralainen olisi lähettänyt asiasta kirjeen perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soinille.

– Asia käsiteltiin helmikuun alussa Soinin kanssa, jolloin Soini kysyi olenko juonut viinaa, johon vastasin, että olen.

Väätäinen kertoo lomallaan maalanneensa useita tauluja.

– Maalausurakan päätteeksi join lasin viiniä ja sitten toisen. Tämä on alkoholistille normaali retkahdus, joka on minulle tapahtunut ennenkin tällä vuosikymmenellä. Siinä ei ole minulla mitään salattavaa, ei ole koskaan ollut.

Väätäisen mukaan korkki on ollut tammikuusta lähtien.

– Tällaisia vahinkoja tapahtuu, ja siitähän voi olla pahoillaan. Minähän siitä kärsin eniten loppujen lopuksi. 

Kuuntele Juha Väätäisen haastattelu täältä. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.