Jousimiehen vuosihoroskooppi 2013

Tutustu Jousimies-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2013 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.


JOUSIMIES 23.11.-21.12.

Henkinen kasvu

Elämässäsi alkaa uusi optimistisempi jakso. Aloitteellisuutesi kasvaa, ja kaikki aiempina vuosina kohtaamasi esteet katoavat kuin tuhka tuuleen. Sinä uskot ihmisten ja maailman hyvyyteen, mutta inhoat teeskentelyä ja leveilyä. Sinulta riittää rakkautta ja sympatiaa kaikille ympärilläsi oleville.

Ihmissuhteet

Rakkauselämäsi on tänä vuonna vakaata ja rakkautesi kestää niin myötä- kuin vastamäessä. Luvassa on paljon läheisyyttä ja ihania hetkiä rakkaimpasi seurassa. Heitä pois naamiosi ja uskalla olla oma itsesi.

Perheasiat sujuvat vaihtelevasti ja voivat stressata aika ajoin. Sinulla saattaa olla kotona erimielisyyksiä jonkun perheenjäsenen kanssa. Vuoden jälkipuoliskolla erimielisyydet kuitenkin ratkeavat ja tämä ihminen alkaa käyttäytyä paremmin sinua kohtaan.

Itsepäisyytesi saattaa häiritä tänä vuonna kaikkia ihmissuhteitasi. Älä ole koko ajan puolustuskannalla, sillä ystävät ovat sinulle suureksi avuksi ja tueksi.

Sinkun rakkausvuosi

Sen oikean löytäminen ei ota onnistuakseen. Saatat etsiä ihannetta, jollaista ei ole olemassakaan. Sinun kannattaa ehkä muuttaa vaatimuksiasi. Tulet huomaamaan, että sellaisessakin ihmisessä, joka ei täysin vastaa ihannettasi, voi olla mielenkiintoisia ominaisuuksia, joihin voisit vaikka ihastua. Mitään suuria seikkailuja tästä vuodesta ei kuitenkaan jää keinutuolissa muisteltaviksi.

Työ

Työ vaatii paljon energiaasi ja panostasi tänä vuonna. Sinun täytyy ponnistella ankarasti saadaksesi edes pienet asiat tehdyiksi. Älä yritä omistautua liian monille asioille samaan aikaan. Tarvitset aikaa ja kärsivällisyyttä saadaksesi valmiiksi sen mitä teet. Loppuvuodesta saat palkkion ponnisteluistasi.

Opiskelu

Vuoden alku ei suosi opintoja, etkä saa kokeista ja tenteistä kovin hyviä tuloksia. Yritä välttää laiskottelua, niin syyslukukausi sujuu paremmin. Kieltenopiskelu sujuu sinulta tänä vuonna erityisen hyvin.

Raha-asiat

Sinulla on myötätuulta rahallisissa hankkeissa. Viime vuosien uurastus alkaa nyt kantaa hedelmää, ja rahatilanteesi paranee sen myötä. Älä epäröi lähteä tuntemattomillekin alueille, sillä jäljellä on vielä paljon kohteita, joihin voit sijoittaa rahojasi. Kaikkia munia ei pidä panna samaan koriin.

Terveys

Vuoden alussa terveytesi ei ole paras mahdollinen ja tunnet energiasi olevan vähissä. Terveyshuolesi kuitenkin haihtuvat vuoden edetessä. Nuku ja kuntoile riittävästi, niin kestät paremmin kovan stressin, jota työsi sinulle aiheuttaa.

Onnenpäivät vuonna 2013

15. helmikuuta, 5. huhtikuuta, 4. kesäkuuta, 6. elokuuta, 2. syyskuuta, 22. lokakuuta, 17. marraskuuta ja 4. joulukuuta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja