Jousimiehen syyshoroskooppi 2022: Sään viiletessä tunteesikin viilenevät

Rakkaus on etusijalla jousimiesten siirtyessä kesästä syksyyn.

Parisuhteessa elävien jousimiesten rakkauselämässä vallitsee alkavana syksynä tasapaino. Ymmärrätte kumppanisi kanssa toisianne täydellisesti ja olette kuin luodut toisillenne. Niinpä nautitkin voidessasi päivien lyhetessä ja iltojen pimetessä käpertyä rakkaasi viereen sohvalle huovan alle ja viettää kiireetöntä aikaa yhdessä.

Sinkkujousimiehillä alkusyksy on mitä oivallisinta aikaa rakastumiselle. Saatat löytää rakkauden vaikka työpaikalta, kun katsot kesän jälkeen ympärillesi kokonaan uusin silmin.

Jos et kuitenkaan pane tuulemaan heti kesän jälkeen, mahdollisuutesi kumppanin löytämiselle pienenevät. Sitä mukaa, kun sää viilenee, sinun tunteesikin viilenevät ja huomiosi suuntautuu yhä enemmän työhön ja harrastuksiin.

Katso myös: Uhkaako tylsä arki suhdetta? Asiantuntija antaa vinkkinsä! Juttu jatkuu videon alla.

2:34
Pappi ja Parisuhdekeskus Kataja ry:n puheenjohtaja Marianne Heikkilä antoi vinkkinsä MTV Uutiset Livelle.

Sosiaalinen elämäsi on silti vilkasta. Käyt paljon ulkona joko yhdessä rakkaasi kanssa, tai sellaisen puuttuessa ystävien tai työkavereiden seurassa. Tapaat myös paljon uusia mielenkiintoisia ihmisiä, joiden joukossa voi olla joku, josta tulee jollakin tavalla tärkeä hahmo elämässäsi, eikä kyseen tarvitse olla välttämättä rakkaudesta.

Uralla uusia ja mielenkiintoisia mahdollisuuksia,

Paluu työhön kesän jälkeen tapahtuu hieman epävarmoissa merkeissä. Jonkinlaisia muutoksia on työpaikalla luvassa, etkä oikein tiedä, miten niihin suhtautuisit. Rupeat ehkä jo miettimään muitakin vaihtoehtoja.

Syksyn edetessä kaikki kuitenkin alkaa näyttää selvemmältä ja valoisammalta, ja olet tilanteeseen varsin tyytyväinen. Jos puolestaan olet työtä etsimässä, sinulle voi tarjoutua uusia ja mielenkiintoisia mahdollisuuksia, joihin kannattaa tarttua.

Kaipaat jo lepoa ja rentoutumista

Perhe on sinulle alkavana syksynä kaikki kaikessa. Joitakin muutoksia saattaa olla luvassa kotona tai perhepiirissä. Et niitä välttämättä haluaisi, mutta lopulta kaikki kuitenkin kääntyy parhain päin.

Sinä olet mennyt koko kesän todella lujaa. Niinpä sinusta tuntuu syksyllä pelkästään hyvältä asettua välillä aloillesi, sillä olet jo kaivannut lepoa ja rentoutumista. Siten saat uutta energiaa, mikä auttaa sinua jaksamaan työn tuomissa haasteissa.

Katso myös: Kaipaatko rentoutta arkeen? Kokeile rentouttavaa "pötköttelyjoogaa":

1:08
Rentoudu pötköttelyjoogan merkeissä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja