Journalistipalkinnot jaettiin – 10 000 euron palkinto arvostetulle juontajalle: "Hän on rakentanut Suomen oloissa harvinaisen monipuolisen toimittajaprofiilin"

Suomen Kuvalehden journalistipalkinnon sai torstaina toimittaja Olli Seuri, 36. Journalistipalkinto on suuruudeltaan 10 000 euroa.

Seuri on toiminut muun muassa Ylen Radio 1:n Ykkösaamun ja Ylen A-Talk-ohjelman juontajana. Lukuvuoden 2019–2020 hän on Tampereen yliopistossa journalistiikan työelämäprofessorina.

– Olli Seuri on rakentanut Suomen oloissa harvinaisen monipuolisen toimittajaprofiilin. Hän on myös nostanut klassisen juontajan työn mallin ja haastattelun tekemisen vaatimukset uudelle tasolle, sanoo palkintoraadin puheenjohtaja, SK:n vastaava päätoimittaja Ville Pernaa tiedotteessa.

Aikakauslehti Kanavan ja Otavan Kirjasäätiön Kanava-palkinnon parhaalle kotimaiselle yhteiskunnan, politiikan, historian, kulttuurin tai talouden alan tietokirjalle sai toimittaja Juha Kauppinen, 43, teoksesta Monimuotoisuus. Kertomuksia katoamisista. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja